30 dagen challenge | Liefs, Swaen
15 januari, 2014 | Geplaatst in CHALLENGE

30 dayOp de blog van Jess, In A Flow Around The World, zag ik deze challenge staan. En omdat het zulke leuke onderwerpen zijn heb ik besloten om hem ook te doen. Maar dan niet iedere dag, dat is me te veel van hetzelfde. Ik verspreid ze uit over een langere tijd, gewoon om dat het kan!

30dayHierboven zie je de hele lijst, en binnenkort begin ik met de eerste. Doe jij vaak aan challenges? Ik heb er eigenlijk nog nooit eentje gedaan, maar daarom lijkt het me juist extra leuk!

Liefs, Swaen8 reacties op “30 dagen challenge”  15 januari 2014

  Leuk zeg! Ik ben benieuwd naar je antwoorden. Ik heb zelf mee gedaan aan the 100 things summer en autumn challenge.  15 januari 2014

  Ben benieuwd!  15 januari 2014

  Ben benieuwd!  15 januari 2014

  Ik ben benieuwd naar de antwoorden, leuk! Heb zelf nog nooit een tag of challenge gedaan, misschien toch eens doen, om iets persoonlijker te worden :p  15 januari 2014

  Ik ben benieuwd naar de antwoorden, leuk! Heb zelf nog nooit een tag of challenge gedaan, misschien toch eens doen, om iets persoonlijker te worden :p  15 januari 2014

  Af en toe doe ik het weleens, vorig jaar nog The Thankful Project gedaan, was ook erg leuk om mee bezig te zijn. Deze sla ik maar even over, te weinig tijd om er echt iets leuks van te maken…  15 januari 2014

  Af en toe doe ik het weleens, vorig jaar nog The Thankful Project gedaan, was ook erg leuk om mee bezig te zijn. Deze sla ik maar even over, te weinig tijd om er echt iets leuks van te maken…  17 januari 2014

  Ontzettend leuk, zo’n challenge. Ik ben benieuwd naar je antwoorden en denk dat ik de challenge overneem op mijn blog als je het niet erg vindt.