7x waarom een eigen huisje fijn is | Liefs, Swaen
06 maart, 2015 | Geplaatst in HOME & GARDEN

Ik woon nu zo’n 2 weken in mijn eigen huisje en ik moet zeggen dat het me heel erg goed bevalt! Ik heb mijn redenen eens op een rijtje gezet en ik denk dat veel mensen zich hier wel in herkennen. Natuurlijk vind ik het soms ook wel een beetje alleen en mis ik mijn ouders, mijn zusje en mijn vriend. Maar dat is nooit lang, want er is zoveel te doen in Melbourne! Ik ben benieuwd hoe ik het vind om over twee maanden weer bij mijn ouders te wonen, al komt dat vast wel goed. Lees verder voor mijn 7 voors van een eigen huisje!

stationstreet (Large)

 1. Doen wat je wilt, wanneer je maar wilt! Als ik zin heb om ’s avonds laat mijn nagels te lakken, dan doe ik dat. Of series kijken, zomaar midden op de dag. Gelukkig heb ik hier geen onbeperkt internet, want anders had ik heel wat series verslonden!
 2. Zelf weten wat je eet. Ik heb het geluk dat de supermarkt 4 huizen verderop zit, dus niet heel veel gesleep met boodschappen enzo. Als ik zin heb in een wrap dan maak ik er eentje en als ik zin heb in kip, wat we thuis niet eten, dan koop ik het! Stiekem wel heel leuk.
 3. Uitslapen totdat ik een ons weeg. Oké, zo’n held ben ik er niet in. Ik word iedere dag rond half 8 wakker, maar dan kan ik nog wel lekker in bed liggen en appen met mijn lief, want als het half 8 in de ochtend bij mij is, is het half 10 ’s avonds voor hem.
 4. Naakt rondlopen, geen gedoe met alle kleding meenemen naar de badkamer. Aangezien er toch niemand anders is kan ik rustig naar mijn kast lopen en gaan bedenken wat ik aan wil.
 5. Gekke dansjes maken als er een leuk nummer op de radio is. Guilty!
 6. Vriendinnen uitnodigen om te blijven eten, want altijd maar alleen wordt ook saai. Geen gedoe met ouders berichten over een extra eter, maar gewoon restjes bijeen (of snel naar de supermarkt als die nog open is) en smullen maar.
 7. Geen verantwoording hoeven af te leggen, ik kan komen en gaan wanneer ik dat wil. Stiekem vind ik dit misschien wel het fijnste. Ik ben er als ik er ben, en zo niet dan hebben mensen pech.

Dit weekend ga ik kamperen op een plek waar het enige stromende water het water van een rivier is en waar elektriciteit ver te zoeken is. Ik ben benieuwd hoe ik dat vind en of ik het overleef…

Liefs, Swaen8 reacties op “7x waarom een eigen huisje fijn is”  6 maart 2015

  Amen!
  Wauw, ben heel erg benieuwd hoe je dit weekend ervaart. Have fun!  6 maart 2015

  Ja, niet meer thuis wonen is inderdaad heerlijk, vooral het kunnen doen wat je wilt zonder verantwoording af te leggen en je eigen meubeltjes / stijl in huis vind ik erg leuk :)  8 maart 2015

  Ik ben zo blij dat ik dit blog heb ontdekt! Zo’n mooie lay-out en fijne foto’s. Duimpje omhoog! :) Ik wil ook naar Melbourne. :(  8 maart 2015

  Een eigen huisje is ook gewoon een stuk fijner! En al is het een beetje laat, alsnog veel plezier met het kamperen!  11 maart 2015

  Oh wat een avontuur zeg zo helemaal alleen! Knap!  12 maart 2015

  Ik herken me hier helemaal in van toen ik op Erasmus was in Valencia!  21 maart 2015

  Haha dat naakt rondlopen is wel een misser ja :P  14 april 2015

  Helemaal mee eens vooral wat je wilt doen, wanneer je het wilt doen en dat je gewoon kan bepalen wie er langs komen en wanneer ze langskomen! Haha.