A new start and back on track | Liefs, Swaen
22 mei, 2014 | Geplaatst in SWAEN

Jahoor, I’m back on track! Ik heb al zo lang niet meer geblogd, en stiekem begon ik het wel heel erg te missen. Ik was een tijdje gestopt omdat ik het erg druk had met school, stage en omdat mijn hoofd eigenlijk gewoon leeg was. Maar dat is nu anders!P1060867Ik zit weer vol met ideeën (wat een heerlijk gevoel!) én ik ben overgestapt naar een nieuwe URL. Vanaf nu kun je me hier vinden, op www.liefsswaen.nl. Er wordt de komende tijd nog wat geknutseld aan de site, maar het gaat echt prachtig worden!

De foto van de uien maakte ik vanmiddag, ik vond ze in de schuur. Ze liggen er de hele winter al en zijn begonnen aan hun nieuwe start. Ik vond het wel toepasselijk, eigenlijk zou ik ze ook wel in de grond kunnen stoppen, zou ik dan baby-uien krijgen?

Liefs, Swaen

P.S. Hebben jullie mijn mooie nieuwe lay-out al gezien? Deze is gemaakt door Angelina van Eunoia Studio, goed is ze hè!9 reacties op “A new start and back on track”  22 mei 2014

  Ahh ja ik snap het, ik was er ook eventje uit (iets minder dan een keer per 2 week geblogd :D). Gaat echt missen he!?  23 mei 2014

  http://www.liefsswaen.com toch? Daar ben ik tenminste nu ;) Welkom terug!

  admin

  mei 23rd, 2014

  Jaa je zit goed, Bloglovin’ heeft mijn volgers al verplaatst :)  23 mei 2014

  Soms heb je gewoon van die momenten dat bloggen niet de eerste prioriteit is, maar leuk dat je er weer bent! En die foto is echt lente to the max!  24 mei 2014

  Oe, uien! Ik heb helaas geen verstand van dit soort dingen dus dat zul je misschien beter kunnen Googlen of zo. Anyhow, glad to have you back! Ik miste je blogs al. =3 En tof, die nieuwe lay-out. En leuke nieuwe foto! ;)

  Swaen

  mei 24th, 2014

  Yay, leuk dat jij ook weer van de partij bent!


  Vera

  24 mei 2014

  Leuk dat je er weer bent! Ben benieuwd naar je komende blogposts!  24 mei 2014

  Wat een schattige lay out! Vooral dat zwaantje in de header is echt lief haha  25 mei 2014

  Ik was eerst ook een poos gestopt, maar heb het toen weer opgepakt en een .nl domein gestart. Bloggen is gewoon super leuk, haha!