A trip to the hairdresser | Liefs, Swaen
11 januari, 2014 | Geplaatst in SWAEN

Ik riep al tijden dat ik naar de kapper moest, maar steeds kwam het er niet van. Het stond in mijn planning om voor de kerstvakantie te gaan maar daar kwam niets meer van. Vandaag, ongeveer zes maanden later, ben ik weer eens naar de kapper gegaan.kapperHelaas zag ik later, toen ik al terug was van de kapper, dat mijn before foto niet zo scherp was. Beetje jammer. Maar zo is het geworden dus, een kleine 10 centimeter er af. En het voelt echt veel beter, zes maanden niet naar de kapper gaan is echt te lang! Nu begint het sparen weer, want ik ben op weg naar lang haar. Helaas vergeet ik dan vaak om een half jaar naar de kapper te gaan en moet er dus weer 10 centimeter af. Ooit…

Liefs, Swaen7 reacties op “A trip to the hairdresser”  11 januari 2014

  Staat je erg leuk!  11 januari 2014

  Staat je goed! Er is een stuk af maar het groeit waarschijnlijk nu ook een stuk sneller :)


  januari 11th, 2014

  Ja, ik hoop het! Laat dat lange haar maar komen!  12 januari 2014

  leuk!  12 januari 2014

  staat je erg leuk xx  12 januari 2014

  Leuk! Ik heb een paar weken geleden ook ruim 15 cm van mijn lange haar af laten knippen en heb er echt nog steeds geen spijt van. Ik zou ook echt vaker naar de kapper moeten!  14 januari 2014

  Ik knip gewoon super hardcore m’n eigen haar. :p Waarschijnlijk is dat heel slecht en zo, maar ik heb nog geen slechte reacties gehad en ik knip gewoon elke 2 maanden ‘de puntjes’ eraf. Laat ik het er maar op houden dan ik meewerk aan een duurzame wereld? :p