All Night Long | Liefs, Swaen
20 juli, 2013 | Geplaatst in READ, LISTEN & WATCH

Herinneren jullie je nog dat ik een tijdje geleden foto’s liet zien die een vriendin van mij gemaakt had? Kitty kwam laatst aanzetten met een super leuke stop motion. Ik vind het echt super mooi gemaakt, er zit echt heel wat uurtjes werk in. Het hele filmpje geeft mij ook echt een beeld van hoe Kitty is, ze heeft zichzelf er goed in verwerkt.

Het liedje vind ik trouwens ook super leuk! Ik kende Parov Stelar, de artiest, nog niet maar hij heeft echt super leuke muziek gemaakt! Echt iets voor de zomer vind ik!

Liefs, Swaen3 reacties op “All Night Long”  20 juli 2013

  Erg leuk gedaan door je vriendin! Daar zit inderdaad heel veel werk in!  21 juli 2013

  Leuk stop motion. En wat een werk lijkt mij dat indeed! XX  26 juli 2013

  Wat heeft ze dat superleuk gedaan zeg! :) En fijn liedje ook. :) x