Are you gonna be my bag? | Liefs, Swaen
06 februari, 2013 | Geplaatst in FASHION

Ik wil een nieuwe tas. Een mooie tas. Een leren tas. Een tas waar mijn laptop in past. Want die heb ik niet. Gelukkig ben ik vrijdag jarig, en stiekem hoop op zo’n tas. Waarschijnlijk zit dat er niet in, dus dan maar sparen. Deze pracht-tassen zijn van Oh My Bag, dit exemplaar heet Dirty Harry. Die naam alleen vind ik al leuk.maart_0026_lr_detail_imageZo mooi. Zucht…

DH_camel_front_LR_1_detail_imageIk vind deze tas echt een ‘juffentas’, en aangezien ik juf ga worden vind ik dat er zo’n tas bij hoort. Aan de achterkant zit een rits waardoor je ook zo in de tas kunt komen in plaats van de flap omhoog te doen. Erg handig, kun je er snel bij. Op de website staat dat er een 15″ laptop in kan, maar mijn laptop is 15.6″. Nu ben ik van plan om na school, als ik mijn laptop toch bij me heb, naar de winkel te gaan, en te gaan passen. Ik zou het zo zonde vinden als hij niet zou passen.DH_dark_brown_front_LR_detail_imageMaar dan zit ik met nóg een dilemma: welke kleur?! Ik denk dat mijn voorkeur voor de onderste uitgaat, de Indian Brown. Wat vinden jullie?DH_indian_front_LR_detail_imageLiefs, Swaen

 7 reacties op “Are you gonna be my bag?”  6 februari 2013

  Wauw! Ze zijn prachtig! Ik kende ze nog niet, maar ik hou er van! Die moet ook ik hebbenhebbenhebben!


  februari 6th, 2013

  Oh en ik denk dat de bovenste tas qua kleur mijn voorkeur heeft!  6 februari 2013

  Die van de foto is dat de eerste? Ik vind m GEWELDIG! Ff checken hoe duur die is hihi


  februari 6th, 2013

  Helaas kost hij 220… Maar zeker mooi!  6 februari 2013

  Mooie tas! Zelf vind ik de blauwachtige het mooist, omdat die wat unieker is :)  7 februari 2013

  Wauw wat een mooie tassen zeg! Prachtig! Ik denk dat ik voor de bovenste zou gaan, maar dat ligt er ook een beetje aan hoe licht hij uitvalt in het echt.  18 februari 2013

  Ik zou voor de bovenste gaan, erg mooie tas! Hopelijk past je laptop erin :D