Autumn Casual | Liefs, Swaen
10 september, 2013 | Geplaatst in FASHION

Het is alweer echt herfst naar mijn idee: het regent, waait en is koud, dat maakt het wachten op de bus natuurlijk niet erg fijn. Maar herfst betekend ook iets anders: een nieuwe herfstcollectie! Ik ben gek op jurkjes maar in de zomer draag ik ze gek genoeg niet zo veel, in de vakantie vind ik het gewoon niet handig. Maar in de herfst en winter is het anders, ik zit dan op school en draag dan juist graag jurkjes. Nu heb ik de laatste tijd niet meer echt herfstjurkjes gekocht dus ik mocht van mezelf weer op zoek naar een paar leuke jurkjes. Ik ging zoeken en via via kwam ik op de website van Esprit. Het was al een hele tijd geleden dat ik iets kocht bij Esprit maar ze hebben op het moment echt hele leuke jurkjes op de website staan.

collage

€89,99 / €49,99 / €39,99 / €49,99

Ik heb mijn favorieten even bij elkaar gezet en ik vind deze jurkjes echt heerlijk, ik zie ze mezelf al dragen, heerlijk voor de koudere dagen in de herfst. Het zijn allemaal fijne stofjes, niet zo strak maar juist heerlijk soepel vallend. De styling van deze outfits is ook iets waar ik me helemaal in kan vinden, ik ben namelijk nog op zoek naar een paar mooie laarsjes en ik vind de zwarten bij het eerste model en de bruinen bij het laatste model erg leuk staan, het geeft iets stoers. Ook vind ik de sjaal bij het laatste jurkje erg leuk staan. Ik vind het een grappig idee om bij de eerste jurk een hals te maken die valt als zo’n fijne col sjaal.

Ik vind de prijzen ook nog erg mee vallen, de eerste jurk is ietsje duurder omdat deze gedeeltelijk uit wol bestaat. Ja, ik zie mezelf hier wel in lopen deze herfst, wat vind jij er van?

Liefs, Swaen4 reacties op “Autumn Casual”