B-day post! | Liefs, Swaen
08 februari, 2013 | Geplaatst in SWAEN

Happy birthday to me! Vandaag ben ik 19 jaar geworden, wel wennen hoor. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat ik 18 werd en nu ben ik ineens al 19.

Gisteravond kwamen er 4 vriendinnen bij me slapen en hebben we een pre-birthday party gehad. Grootste lol natuurlijk. Zo meteen ga ik, nadat ik ze allemaal de deur uit heb gewerkt, naar de kapper en dan hoop ik eindelijk weer eens model in mijn haar te krijgen. Het is alweer een half jaar geleden dat ik naar de kapper was geweest en ik vind het hoog tijd dat er weer eens iets veranderd. Resultaat krijgen jullie te zien natuurlijk.

Morgen een dagje niets doen, misschien nog een beetje met school bezig, maar vooral niets doen. Zondag komen er vrienden en familie op bezoek, en dan begint maandag mijn stage! Ja, ik mag voor de klas. Ik ga stage lopen op een middelbare school, niet te ver bij mij vandaan. We zullen zien hoe het gaat!

Liefs, Swaen7 reacties op “B-day post!”