Cadeautje | Liefs, Swaen
10 mei, 2013 | Geplaatst in BEAUTY

Vandaag ga ik naar Terschelling! Eindelijk weer eens, nu hopen dat het weer wat mooi blijft. Mijn lief roeit vandaag de HT race, van Harlingen naar Teschelling en als daarna nog een feestje, als hij niet te moe is. Maar nu eerst wat anders.

Een tijdje geleden kreeg ik een erg leuk mailtje: ik had de give-away op de blog van Stephanie gewonnen! Vorige week had ik het in mijn brievenbus, kijk snel mee waar ik mee verwend werd! Nogmaals heel erg bedankt Steph!

P1050720Ik kreeg dit prachtige pakket van E.L.F. met een oogschaduwkwast, een oogpotlood, een wimperkruller en nog een oogschaduwpalette. P1050722

Ik had nog nooit, echt waar, een wimperkruller gebruikt, dus ik was eerst toch een beetje sceptisch. Zou ik echt niet al mijn wimpers er uit trekken met dat ding? Maar nee, ik leef nog hoor, en ik heb mijn wimpers nog.

P1050723En dan hier de kleuren van de oogschaduw, ik vind ze erg mooi. Het is ook handig dat er in de kleur staat waar je hem het beste voor kunt gebruiken. De kleuren hebben een goede pigmentatie, zeker de donkerste twee, en ook zit er een fijne shimmer in. Binnekort ga ik er een eyelook mee maken voor jullie, is ook wel eens leuk om te doen.

Liefs, Swaen9 reacties op “Cadeautje”