Curls and locks | Liefs, Swaen
10 oktober, 2013 | Geplaatst in BEAUTY

curls 08Krullen, wat zijn ze prachtig! Ik heb zelf ook krullen maar ze willen nooit zitten zoals ik het wil. Het is droog en pluist en krult soms maar voor de helft en hangt de rest er wat futloos bij. Op straat zie ik vaak de meest prachtige krullenbossen rondlopen en dan ben ik toch wel een beetje jaloers. Om nog even verder te dromen heb ik hieronder een lading mooie krullenkoppies om bij weg te dromen.curls 09 curls 10 curls 11Klik voor de bron van de foto’s.9 reacties op “Curls and locks”  10 oktober 2013

  Wat een prachtige krullen op de foto’s zeg. Ik heb van mezelf stijl haar, maar heb het wel drie keer gepermanend. ben het nu eerlijk gezegd wel zat, haha  10 oktober 2013

  Super super super mooi!  12 oktober 2013

  Gaaf! Ik heb flinke slag maar de rest van mijn familie heeft krullen. Ik weet dus wat een gedoe het kan zijn om je krullen een beetje in model te krijgen.  12 oktober 2013

  Ik ben altijd zo jaloers op meiden met krullen. Ik wil ze ook!! Maar wat heb ik? Super stijl haar :( Agja, meiden met krullen willen weer stijl haar!  12 oktober 2013

  Mooi mooi mooi.. Zou ik ook wel willen!  12 oktober 2013

  Super mooi!  12 oktober 2013

  Prachtig! Ik ben ook gek op krullen. Ik heb ze zelf, maar met die regen is het één en al pluis en straks als het gaat vriezen dan hangt het stijl langs mijn hoofd. Achja, je kunt niet alles hebben hè ;-) Het zit gelukkig vaker goed dan slecht!  13 oktober 2013

  Ooh zo mooi! Ik heb ook krullen van mezelf als ik er niks aan doe, maar dan pluist het vooral heel erg haha. En ik vind het ook jammer dat mijn haar gelijk een stuk korter is, dus meestal fohn ik het een beetje glad. Maar als mijn krullen zo zouden zitten als op de foto zou ik heel blij zijn haha!  17 oktober 2013

  Wauw, ik wou dat ik zo’n mooie bos krullen had!