Dag 2 – mijn familie | Liefs, Swaen
29 januari, 2014 | Geplaatst in CHALLENGE

Jullie hebben dag 1 al kunnen lezen, nu is dag 2 aan de beurt: mijn familie. Zoals ik bij de introductie van mijzelf al vertelde woon ik bij mijn ouders en heb ik een zusje. Eigenlijk heb ik nog een familie: mijn gastgezin uit Zweden!30 dayMijn Zweedse gezin bestaat uit een papa, een mama, een broer en twee lieve zussen. Ik heb me zo thuis gevoeld toen ik daar woonde, zulke warme, lieve, gastvrije mensen. Ik zet geen foto van ze online omdat ze dat liever niet hebben, maar neem maar van mij aan dat ze super zijn! Het is natuurlijk niet niks om voor een jaar iemand in huis te nemen en te behandelen als je eigen dochter. Ik ben echt heel erg blij en dankbaar dat ik bij hen heb mogen wonen. Het voelde ook weer heel normaal om daar naar binnen te lopen toen ik er afgelopen winter weer was.

Mijn ouders hebben ons altijd overal mee heen gesleept. We gingen vaak naar musea, op vakantie met de tent en de fiets en we hebben altijd nieuwe dingen uitgeprobeerd. Daar ben ik ze erg dankbaar voor, want zonder hen had ik lang zo veel niet gezien van de wereld. We zijn vaak op de tandem op vakantie geweest, iets wat wij nogsteeds leuk vinden. Ook zijn we gek op schaatsen, alle vier. Zodra er hier ook ijs ligt zijn wij er op te vinden, zal wel in ons bloed zitten als echte Friezen. day 1Maar eigenlijk horen er nog twee mensen bij onze familie, de vriend van mijn zusje en die van mij. We zijn afgelopen winter ook met z’n zessen op vakantie geweest, erg leuk en gezellig. Over mijn lief heb ik het hier al vaker gehad, maar met hem heb ik ook weer veel nieuwe dingen ontdekt. Zonder hem was ik nooit gaan zeilen, en nu zou ik niet meer zonder willen!

Liefs, Swaen

Ik ben bijna jarig, stuur je me een kaartje? Mail me voor het adres!2 reacties op “Dag 2 – mijn familie”