Dag 5 – je favoriete plek | Liefs, Swaen
29 mei, 2014 | Geplaatst in CHALLENGE

30 day Eindelijk weer eens een dag van de 30 Day Challenge! Vandaag gaat het over mijn favoriete plek. En stiekem denk ik dat jullie al kunnen raden wat mijn favoriete plekken zijn.

♥ Terschelling – Ja, deze is een open deur. Ik schreef er een paar dagen terug nog een post over. Mijn weekend daar was trouwens echt geweldig! Heerlijk rustig aan, lekker wandelen, lekker eten en van elkaar genieten. Iedere keer dat ik in Harlingen sta te wachten totdat ik de boot op mag krijg ik al zo’n vakantie gevoel, een gevoel van rust. En dan op Terschelling lekker wandelen door het bos, over het strand en door de duinen. Puur genieten.

Zweden – Misschien ook wel eentje die je al goed had. Zweden is mijn tweede thuis, ik heb er een jaar gewoond (en toen ook al mijn belevingen met jullie gedeeld) en toen ik er afgelopen winter weer was, was het weer echt thuiskomen. Ik heb er mijn lieve gastfamilie en mijn fijne vriendinnen. Toen ik er was met mijn lief wilde ik hem zoveel laten zien, we hebben heerlijk gewandeld en er kwamen allerlei herinneringen boven bij mij. En door het bos wandelen is ook zo heerlijk, je komt niemand tegen en het hoeft helemaal niet ver van de bewoonde wereld te zijn.

zweden-bos-ondergaande-zon-bron-tomas-utsi

♥ Het water – Door mijn vriend ben ik in contact gekomen met zeilen en later nog met roeien. En wat is het heerlijk om op het water te zijn, zo’n rust. Door van A naar B te komen met alleen maar wind- of spierkracht geeft toch net iets extra’s. Ik heb afgelopen zomer zo genoten van onze zeilvakantie, ik hoop dat we dat dit jaar weer kunnen doen!

♥ Mijn bed – Thuis is dit mijn favo plekje, mijn fijne bed. Op een ochtend dat je weet dat je niets hoeft en toch al vroeg wakker wordt. Lekker onder de dekens blijven en nog even tegen mijn lief aankruipen. Samen wakker worden met een fijn muziekje op, lekker lui. Op regenachtige dagen is het het fijnst, want dan is naar buiten gaan toch niet leuk. En dan lekker met een boek onder de dekens kruipen. Ik vind het zo heerlijk!

Vanavond kruip ik ook vroeg mijn bed in, vanochtend ben ik al om 6 uur begonnen met werken. En morgen ga ik lekker weer naar mijn lief toe op Terschelling!

Liefs, Swaen

link2 reacties op “Dag 5 – je favoriete plek”