De mooie dingen die ze zag #10 | Liefs, Swaen
02 februari, 2013 | Geplaatst in PHOTOGRAPHY

Mijn tentamenweek is voorbij en dat betekent een blogbericht van de lieve Lena! Helaas gingen mijn laatste paar toetsen niet zo goed, ik had een virusje opgepikt en was drie dagen ziek. Ik ben in die dagen wel gewoon naar school gegaan en heb mijn toetsen gemaakt, maar of ze goed zijn gegaan? Vandaag ben ik naar de scheepswerf in Workum toe, ik doe namelijk mee aan een cursus waarbij ik leer vissen en zeilen op de ouderwetse manier. Ik ben benieuwd wat we gaan doen!

Lena is een vriendin van mij uit België en ik heb haar leren kennen in Zweden.  Echt prachtige plaatjes maakt Lena, en ik stelde voor dat zij een eigen rubriek op deze blog kreeg, en hier is hij!DSC_0144

Een paar dagen geleden ben ik samen met mijn papa en de hond gaan wandelen langs de Schelde. Daar staat op een gegeven moment een muur en de hond gaat daar graag naar de bootjes kijken. Al een geluk had ik mijn camera bij en kon ik deze foto van mijn kleine lieverd nemen.

Liefs, Lena7 reacties op “De mooie dingen die ze zag #10”