De mooie dingen die ze zag #11 | Liefs, Swaen
16 februari, 2013 | Geplaatst in PHOTOGRAPHY

Het is weer tijd voor de  rubriek van Lena waarin zij de mooie dingen die ze zag (en fotografeerde) laat zien. Lena is een vriendin van mij uit België en ik heb haar leren kennen in Zweden.  Ze maakt prachtige plaatjes, en ik stelde voor dat zij een eigen rubriek op deze blog kreeg, en hier is hij!

Swanhilde 2

Hej allemaal, het is weer tijd voor een foto en deze keer is het een speciale.

Vorige week was ik met een vriendin in Stockholm, wat eigenlijk wel raar was. Zoals jullie misschien weten was ik daar vorig jaar op uitwisseling maar nu was ik daar gewoon op vakantie. Alles was bekend maar toch voelde het raar.

Deze foto is getrokken aan het stadhuis bij het water. Er staan daar een paar mooie standbeelden en ik vond dat de zon er zo mooi op scheen.

Ik heb ook, voor het eerst, iets nieuws uitgetest; een filter. Ik ben totaal niet goed in photoshop en heb echt geen idee  hoe zulke dingen werken maar ik ben op dit programma gekomen dat een beetje op Instagram lijkt. Ik ben het nog een beetje aan het uittesten en hoop dat het resultaat er een beetje goed uit zien.

Liefs, Lena8 reacties op “De mooie dingen die ze zag #11”