De mooie dingen die ze zag #12 | Liefs, Swaen
26 februari, 2013 | Geplaatst in PHOTOGRAPHY

Het is weer tijd voor de  rubriek van Lena waarin zij de mooie dingen die ze zag (en fotografeerde) laat zien. Lena is een vriendin van mij uit België en ik heb haar leren kennen in Zweden.  Ze maakt prachtige plaatjes, en ik stelde voor dat zij een eigen rubriek op deze blog kreeg, en hier is hij!

Swanhilde3

Hallo allemaal!

Het is weer eens tijd voor een foto! Ik was enkele dagen geleden aan het kijken tussen de duizenden foto’s die op mijn laptop staan. Er moeten er jammer genoeg een paar verwijderd worden aangezien ik er zoveel heb. Toen ik bij de map van mijn zomervakantie aankwam kon ik niet anders dan één voor één alle foto’s te openen. Ik kwam dan ook dit pareltje opnieuw tegen dat iik helemaal vergeten was.

Deze zomer was ik met een vriendin in Corfu, Griekenland. We zijn daar vaak naar marktjes gegaan en zo zijn we ook voorbij een vismarkt gekomen. De geur was niet al te goed maar ik heb er toch een paar leuke foto’s kunnen maken. Zoals deze van een inktvis.

Hope you enjoy!

Kleine disclaimer: er zit een filter op. Ik ben aan het testen of ik de effecten nu leuk vind of niet. Persoonlijk is een foto zonder filter nog steeds beter. Wat vinden jullie?

Liefs, Lena

Tags: , ,


9 reacties op “De mooie dingen die ze zag #12”  26 februari 2013

  Hele mooie foto! Het ziet er alleen niet heel smakelijk uit haha  26 februari 2013

  Hele mooie foto! Leuke blog ook, ik volg je(jullie eigenlijk:) )
  Liefs,x
  ps; er is een giveaway op mijn blog, doe je mee?  26 februari 2013

  Wat een gave foto! Ik vind deze filter eroverheen best gaaf.  26 februari 2013

  wat een gave foto!  26 februari 2013

  fascinerende foto!  27 februari 2013

  Een hele mooie en beetje enge foto haha. Leuk dat je haar wat foto’s laat posten in een rubriekje op je blog! ;)  27 februari 2013

  Wat tof! Ik heb zo’n beest nooit van dichtbij bekeken; ziet er best gek uit eigenlijk ;-)  27 februari 2013

  Wauw! Heel mooi, ook wel een beetje eng bijna.  27 februari 2013

  Haha mooie foto, ben blij dat die niet met geur komt inderdaad ;) Dat hebben ze gelukkig nog niet uitgevonden.