De mooie dingen die ze zag #14 | Liefs, Swaen
18 maart, 2013 | Geplaatst in PHOTOGRAPHY

De mooie dingen die ze zag #14

Vanaf nu gaat dit onderdeel in een nieuw jasje gestoken worden! Ik deel dus graag mee dat dit berichtje niet door Swanhilde maar door mezelf, Lena, geschreven is. Dit weekend kreeg ik het leuke mailtje waarin Swanhilde vroeg of ik niet mede-eigenaar van deze blog wil zijn zodat ik mijn berichtjes niet telkens via mail moet sturen. Wat lief van haar! :)
Hier gaat ie dan!

De lente is eindelijk in zicht! Wat heerlijk! Gisteren moest ik een curcus gaan ophalen in een copycenter en ik kwam voorbij dit mooie kanaaltje.
Hier in Gent is er zoveel water IN de stad. Voor mij is dat natuurlijk een beetje een aanpassing aangezien Antwerpen vooral water ROND de stad heeft.
Ik vind het wel leuk, zo een beetje leven en natuur waar je het minst verwacht.

Liefs,
Lena

Tags: , ,


4 reacties op “De mooie dingen die ze zag #14”