Dear Diary #14 | Liefs, Swaen
05 januari, 2014 | Geplaatst in DIARY

dear diaryNog een gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik ben net weer een paar daagjes terug van mijn vakantie naar Zweden en wat heb ik daar genoten. Ik heb mijn gastgezin eindelijk weer eens gezien en samen met mijn lief en mijn familie hebben we heerlijke dagen in de sneeuw gehad. Maar ik had helemaal geen berichtjes klaarstaan voor jullie, vandaar dat ik nu een post heb met heel veel foto’s!

c1Prachtige lucht toen ik na mijn stage naar huis toe fietste, echt perfect weer – Lucia optreden in de IKEA – Ons mooie boompje dit jaar
c2Ik ging aan de scheur en knip met mijn Flow, blijft weinig van over zo! – Toen besloot ik dat ik al mijn oude Flows ook wel kon ontleden – Vooraan bij SR, makkelijk dat ik dicht bij Leeuwarden woon!c3En toen was het alweer vakantie! Op weg naar Terschelling – Een paar dagen later alweer in de auto op weg naar Kopenhagen – Hier in Duitsland bij een brug, met onze leuke walrus.c4Weer een brug, ditmaal in Denemarken. Met regen – Kerstavond met mijn lief: door een verlaten Kopenhagen lopen, Julmust drinken en oude broodjes eten en heel vroeg slapen – De dag erna waren we dan eindelijk weer bij mijn gastgezin in Zweden!c5Met mijn gastzus een wandeling langs het mooie meer maken – Sneeuw! Helaas was alles een uur later weer weg – Maar gelukkig lag er zo’n 400 kilometer noordelijker wel veel sneeuw, konden we mooi skiën!
c6Op 1 januari maakten we een tocht met sledehonden, super gaaf om zo door de natuur te gaan. Ik had echt de liefste honden, luisterden super – Deze is nog van de heenreis, deze kudde rendieren stond zomaar op de weg. Gelukkig zagen we ze op tijd en konden we stoppen. Toch wel gek – Langlaufen met mijn lief, prachtig weer, prachtige sneeuw en zon! – En nu thuis op de bank met limonade en Ballerina koekjes, ik ben verliefd op die dingen en kon het niet laten ze te kopen in Zweden.

Deze zondag heb ik besteedt aan huiswerk en opruimen. Gisteren de auto schoon gemaakt, mocht ook wel naar meer dan 3300 kilometer rijden. Mijn lief heb ik gisteren alweer op de boot gezet en vannacht zijn mijn zusje en haar lief thuis gekomen. Nu mijn ouders nog en dan zijn we weer compleet.

Fijne zondag verder!

Liefs, Swaen9 reacties op “Dear Diary #14”  5 januari 2014

  Leuke foto’s! en lekker bezig geweest met opruimen en je auto!
  Nog een fijne Zondag avond :)  5 januari 2014

  Åh mooie foto’s van Zweden! Toen ik er was hadden we ineens twee hertjes voor de auto, ook gek!  5 januari 2014

  Oh, die sledetocht…. dat lijkt me echt super om eens te doen!  5 januari 2014

  Jij ook nog een gelukkig nieuwjaar toegewenst :)  5 januari 2014

  Jij ook nog een gelukkig nieuwjaar!! Zo gaaf dat je in Zweden was, de foto’s zien er echt super leuk uit!  8 januari 2014

  Wat een leuke foto’s, leuke walrus heb je in het autoraam haha :P
  En ik ben echt jaloers dat jij deze winter al de sneeuw gzien hebt :(

  liefs,
  Femke  8 januari 2014

  Wat een leuke foto’s, leuke walrus heb je in het autoraam haha :P
  En ik ben echt jaloers dat jij deze winter al de sneeuw gzien hebt :(

  liefs,
  Femke  8 januari 2014

  Wat een leuke foto’s, leuke walrus heb je in het autoraam haha :P
  En ik ben echt jaloers dat jij deze winter al de sneeuw gzien hebt :(

  liefs,
  Femke  11 januari 2014

  Ik heb twee zomers terug een reis gedaan door Scandinavië en het was geweldig! Super mooie foto’s! Geniet van de komende maanden!