Dear Diary #17 | Liefs, Swaen
18 februari, 2014 | Geplaatst in DIARY

dear diaryDiary nummer 17 alweer, dat wat veel alweer. Deze keer een diary van twee weken, met veel lekkernijen er in. Ik was namelijk jarig, at taart, kreeg cadeautjes en ging naar een concert. Lees je mee?
c1Ik kwam thuis van Terschelling en zag dat er meer kleding op mijn kast lag dan in mijn kast. Dat eerst maar eens opgeruimd. – De dag erna bakten mijn zusje en ik heel veel cupcakes, hier een aantal met chocolade. – Later probeerden we ook nog een recept voor een brownie in een kop. Die van mij was helaas wat droog…
c2Vroege ochtend ontbijtjes, niet mijn favorieten. – Die avond ben ik lekker gaan knutselen, ik had ineens zin om kaartjes te maken. – Hier een deel van mijn knutselspullen. Ik zit het liefste beneden te knutselen, maar dan moet ik altijd alles heen en weer slepen.c3Mijn zusje maakte deze prachtige taart voor mijn verjaardag, wat was hij lekker! – En hier één van de ongeveer 50 overheerlijke cupcakes die we gemaakt hadden. Zo prachtig! – Mijn moeder had een bosje vrolijke tulpjes gehaald, mijn favorieten.
c4Ik kreeg kaartjes van twee lieve bloggers. Ilse & Annabel: super bedankt voor jullie lieve kaartjes! – Helaas lieten de tulpen hun blaadjes al gauw vallen… – En dit zijn de overheerlijke producten die ik kocht bij Rituals, binnenkort een post over!c5En ik ging naar mijn eerste concert ooit. Daar heb je al over kunenn lezen. Het was zo ontzettend gaaf! – En ik kocht een LP mét handtekeningen. Ik heb nog even wat Zweeds met de bandleden kunnen praten, ook zo gaaf. Toen ik hem nog eens goed bekeek bleek er ook nog een CD in te zitten. Dubbel pret! – En op zondag de hele dag de tv aan voor de Olympische Spelen. Lekker relaxt.

Nu nog even een weekje en het is vakantie! Ik ben stiekem wel toe aan een weekje niets doen (lees: niet naar school gaan maar keihard aan projecten werken). Hebben jullie nog leuke plannen voor de vakantie?

Liefs, Swaen11 reacties op “Dear Diary #17”  18 februari 2014

  Leuk overzicht! En die taart ziet er echt mooi (en lekker!) uit! En wat leuk dat je m’n kaartje op de foto hebt gezet hihi

  Liefs!  18 februari 2014

  Leuk overzicht! En die taart ziet er echt mooi (en lekker!) uit! En wat leuk dat je m’n kaartje op de foto hebt gezet hihi

  Liefs!  18 februari 2014

  Leuk overzicht! En die taart ziet er echt mooi (en lekker!) uit! En wat leuk dat je m’n kaartje op de foto hebt gezet hihi

  Liefs!  18 februari 2014

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Die cupcakes zien er lekker uit hoor! Leuk dat je inmiddels naar een concert bent geweest en dat het je goed is bevallen!  18 februari 2014

  Ah leuk je eerste concert! Lps ervan hebben is sure a must!  18 februari 2014

  Wat een leuk foto overzichtje weer. Ziet er wel leuk uit zo’n brownie in een mok  19 februari 2014

  Gefeliciteerd nog meis! Ik heb nu zin in cupcakes haha  19 februari 2014

  Oeeh concerten zijn altijd goed! :D Denk dat er nog wel velen zullen volgen ;)  19 februari 2014

  Fjjne diary met leuke foto’s! Zijn echt mijn favo blogjes. Al die lekkernijen krijg ik wel veel te veel honger van, haha. Geniet maar mooi van een weekje niet reizen naar school! Wij hebben niet aankomende week maar die week erna vakantie. Carnaval dus..;)  5 maart 2014

  Haha, zo typisch, van die vakanties dat je alleen maar schoolwerk doet! Achja, het scheelt al een boel dat je het gewoon lekker thuis kunt doen met een kopje thee en fijne blogs enzo ;)  15 april 2014

  Love your blog!
  So do you want to follow this blog: http://www.gossipgirlnetherlands.wordpress.com THAT WOULD BE AWESOME!