Decemberpraatje | Liefs, Swaen
01 december, 2014 | Geplaatst in DIARY

Jeetje wat gaat de tijd snel, het is alweer 1 december en het is koud! Vanochtend had ik ineens weer zin om te gaan bloggen. Gek is dat, een hele tijd geen zin hebben en dan ineens weer vol ideeën zitten en niet weten waar te beginnen. Maar ik begin gewoon ergens, en ik zie wel wanneer mijn ideeën een keertje op zijn. Hopelijk heb ik ze tegen die tijd weer aangevuld, haha.

Vanochtend was chill want J. en ik waren vrij van school. Zijn mama bracht ons vanochtend naar mijn huis en daar zijn we eerst in bad gegaan. Niets is fijner dan een koude maandag beginnen met een warm bad, heerlijk. Daarna gingen we beide heel goed aan de slag met huiswerk, ja ja, we kunnen het wel. En heb ik dan EIN-DE-LIJK mijn visum voor Australië aangevraagd! Ik had dat al veel eerder moeten doen maar ik ‘vergat’ het steeds. Heel erg fijn dat het ingediend is, nu hopen dat ze snel antwoorden!

12-1.1

Daarna hadden we geen zin meer in school en ben ik kaneelbroodjes gaan bakken en is J. mijn band gaan plakken. Eigenlijk was mijn band helemaal niet lek maar was het ventiel alleen maar open gegaan. Had ik dus ook nog zelf kunnen fixen… Maar ja, iemand moest broodjes bakken, dus ik deed dat. Helaas zijn ze niet zo lekker geworden als gehoopt, maar met stroop er bij zijn ze heerlijk. Ik had namelijk geen verse gist in huis, dus had het recept wat aangepast. Moet ik maar niet weer doen…

12-1Zometeen gaan we nog pepernoten bakken, hopelijk worden die wel lekker! En dan hebben we de hele avond vrij verder! J. hoeft morgenvroeg pas weer met de boot dus we kunnen nog een leuke film kijken of een Scandinavische thriller/detective. Ik ben J. nu Zweeds aan het leren, dus dat zou een super oefening zijn (en stiekem ben ik er ook gek op).

12.1.3O ja, heb je het leuke Instagram-projectje van Liliane al gezien? Ze heeft voor de komende maand een soort Adventskalender in elkaar gezet en ik doe mee. Kijk op Instagram onder de #instadventYDI. Ik plaatste deze foto vandaag van een heerlijk kopje Zweedse thee, nogsteeds verliefd op! Helaas is het zakje al wel bijna leeg. Komt er iemand toevallig in Zweden de komende tijd?

Goh, wat een verhaal ineens, fijn dat er weer wat uit mijn vingers komt. Hopelijk tot snel!

 

 

 2 reacties op “Decemberpraatje”    2 december 2014

    Het is inderdaad koud! Leuk dat je ook mee doet aan die instaAdvent, zag al aardig wat instagram kiekjes gisteren onder die hashtag, heeft ze erg leuk verzonnen :)    2 december 2014

    Jippie, daar ben je weer. =)