DIY – Muts met pompon | Liefs, Swaen
24 januari, 2015 | Geplaatst in DIARY

muts (Large)Ik zei al dat hij er aan ging komen, maar toen was hij ook ineens alweer af! Ik geloof niet dat ik eerder zó snel een muts heb gemaakt. Ik begon met het tekenen van het patroon, zette 100 steken op een rondbreinaald en ging los. En eigenlijk ging het heel erg gemakkelijk. Mijn zusje draagt hem inmiddels graag!

Ik had het geluk dat het patroontje dat ik bedacht had uit precies 10 steken bestond, zo paste het precies 10 keer op de muts. Hieronder heb ik voor jullie het patroon uitgetekend, je kunt hem zo vaak doen als je zelf wilt en met alle kleuren natuurlijk. Naar mijn idee zijn de lijnen niet helemaal recht, leuk gezichtsbedrog.

telpatroon muts (Large)

Het volgende project staat intussen alweer op de pennen: dit keer wordt het een muts voor mijn vader. Breien of haken jullie zelf ook? Ik ben benieuwd naar wat jullie maken.

Liefs, Swaen

Tags: , ,


2 reacties op “DIY – Muts met pompon”    24 januari 2015

    Wat goed dat je dat zo even doet! Met zo’n projectje moet ik al in de zomer beginnen wil ik het in de winter af hebben.. Enne, je hebt gelijk. Ik schrijf veeeeeeeel minder op mijn site dan ik wil (dus je loopt niet achter)!    26 januari 2015

    Leuk gedaan! Heb toevallig net een nieuwe muts gekocht in de winkel, wel met pompon :)