Down the Murray River | Liefs, Swaen
16 maart, 2015 | Geplaatst in TRAVEL

P1070286 (Large)

Oh, wat had ik een heerlijk weekend vorig weekend. In de middle of nowhere tussen Cobrum en Yarawonga, geen bereik met de telefoon en geen elektriciteit of stromend water (behalve de rivier). Ik heb niet heel veel gedaan, behalve zonnebaden, lezen, zwemmen, eten, hardlopen, met de honden spelen en slapen. ’s Nachts was het super helder en waren er heel veel sterren te zien en zagen we de Melkweg, rond een uur of 12 ’s nachts stond de maan hoog en was het licht genoeg om een boek te kunnen lezen! Echt een top weekend met super leuke mensen, ik ben heel erg blij dat ik mee mocht. En lucky me, op de terugweg zag ik ook mijn eerste wilde kangoeroe!

/ Oh, how I enjoyed the camping trip last weekend. It was so relaxing, without cellphone reception and power. I didn’t do a lot, except for some reading, sunbathing, swimming in the Murray, eating, running, playing with the dogs and sleeping. At night there were some beautiful stars and we were able to see the Milkyway. I am so lucky to know these wonderful people who were willing to take me on the trip. And lucky me, I saw my first kangaroo on the way back!

P1070290 (Large)

Lekker bij het kampvuur, was toch wel fris eerst.

P1070293 (Large)

Een van de boeken die ik las.

P1070294 (Large)

Zo dicht bij het bos, rechts onze ‘keuken’.

P1070298 (Large)

Prachtige luchten, hier heb ik er nog veel meer van.

P1070300 (Large)

Het late middagzonnetje, heerlijk.

P1070302 (Large)

Minnie de hond houdt alles goed in de gaten.

P1070304 (Large)

Zonsondergang.

P1070306 (Large)

Sushi-night! De helft was hier al op.

P1070312 (Large)

De honden waren gek op het water.

P1070313 (Large)

Hot cross buns roosteren op het vuur als ontbijt.

P1070314 (Large)

Strakblauwe lucht, dat was een warme dag!

 2 reacties op “Down the Murray River”    16 maart 2015

    Jaaaaa doe maar stoer met je korte broek en t-shirt, terwijl ik hier mijn dikke sjaal nog om moet. Nee hoor, grapje. Mooie foto’s en wat een gezellige dag!    23 maart 2015

    Ohhh heerlijk zeg! Wel een beetje (gezond) jaloers hoor! hihi ;)