Een kleine verandering | Liefs, Swaen
04 februari, 2013 | Geplaatst in I MADE, STATIONERY

Mijn mama weet dat ik gek ben op mooie opschrijfboekjes en soms neemt ze een mooie voor me mee. Zoals laatst! Ze kwam zomaar met een mooi, roze/rood boekje aan. Wat baalde ik toen dat ik net een nieuw dagboek had, want zodra ik een nieuw boekje heb wil ik meteen gaan schrijven.

P1060470Maar er was iets met het boekje: ik vond de kleur heel mooi maar er mistte iets, iets van mezelf. En toen ik toch bezig was met het opruimen van mijn kaartendoosje heb ik gelijk met de washi tape wat leuks op het boekje geplakt. Zo simpel en gelijk een stuk leuker.

Liefs, Swaen7 reacties op “Een kleine verandering”  4 februari 2013

  Superleuk inderdaad!  4 februari 2013

  Leuk! Ik hou van Washi tape :D  4 februari 2013

  Ziet er prachtig uit zo, ik hou er van! Ik ben ook echt weg van al die notitieboekjes!  4 februari 2013

  Echt leuk!  4 februari 2013

  Leuk! Maakt hem net iets persoonlijker!  6 februari 2013

  Washi tape is zo tof! Lief van jouw mama om een nieuw boekje voor je mee te nemen :)  8 augustus 2013

  Ziet er gaaf uit inderdaad! Ik zag zelf ook van die rolletjes bij de HEMA eergisteren. Eigenlijk heb ik niet zoveel met bloemetjes, maar dit ziet er toch wel stoer uit! Ik heb trouwens alsnog van die rolletjes meegenomen. Drie in één pakje voor 2 euro. Een witte met zwarte sterretjes, een witte met gele golffiguurtjes en een lichtroze met roze streepjes. =) Trouwens, is dat zo’n boek van de Action? Daar heb ik er ook iets van acht van, maar ik heb er in maar één geschreven. Tegenwoordig doe ik liever Moleskines. xD