Eventjes over school | Liefs, Swaen
09 juni, 2015 | Geplaatst in SWAEN

Het einde van het schooljaar komt er aan en docenten kwamen bij mij met vragen. ‘Wat ga je volgend jaar doen?’ ‘Hoe ga je het volgend jaar aanpakken?’ ‘Ga je op je LiO-stage?’ En toen had ik mijn antwoord klaar: ‘Ik ga volgend jaar lekker rustig aan doen en het derde jaar nog een keer doen.’ Geen LiO-stage voor mij dus volgend schooljaar.apple-iphone-books-desk-large

Toen ik terugkwam uit Australië had ik het gevoel dat ik mijn motivatie achtergelaten had. De eerste paar weken op school vond ik verschrikkelijk en toen kwam een idee in mijn hoofd dat daar al een tijdje had liggen sluimeren. ‘Waarom niet nog een jaar?’ Op die manier kan ik een hele bult punten uit jaar 3 halen (het liefst alles) en alvast de minor van jaar 4 doen.

Het scheelt dat ik mijn stage al gehaald heb (yay!) en dat ik mijn verblijf in het buitenland ook al gedaan heb. Als het goed is wordt dit een jaar om even op adem te komen, want ik moet zeggen dat ik het een pittige opleiding vind. En na dit tussenjaar ga ik lekker aan de slag met mijn LiO-stage en ben ik lekker docent! Ik heb er nu al zin in.

Oké, even een klein informatiestukje. Misschien niet heel erg interessant voor jullie, maar ach. Dan weet je het maar. Wat voor studie doe jij? Bevalt het en gaat alles nog volgens plan?

Liefs, Swaen

source3 reacties op “Eventjes over school”  9 juni 2015

  Fijn dat je een jaartje wat rustiger aan kunt doen en je stage al achter de rug hebt!  9 juni 2015

  Wat een heerlijk idee om het even wat rustiger aan te doen! Ik hoop (en denk trouwens dat dat helemaal goedkomt) dat je volgend jaar lekker tot rust komt. Goed plan!  10 juni 2015

  Wauw, dat je dat kunt, zomaar een jaar erbij nemen! Ik denk dat ik me heel stom zou voelen als ik dat ineens zou besluiten. Vind het wel knap van je, zeker aangezien je zegt dat het wel een pittige studie is. Maar ach, beter dit dan dat je na de zomer weer met tegenzin begint en je punten vervolgens niet haalt! Wat ik volgend jaar ga doen is trouwens de lerarenopleiding Nederlands! Daarover volgt volgende week meer over op mijn blog, want dan zit mijn blogvakantie erop. =)