Fitting Room #2 | Liefs, Swaen
09 april, 2012 | Geplaatst in FASHION

Ik heb weer een nieuwe H&M outfit samen gesteld, ook ongeveer weer 100,- euro. Wat vinden jullie van deze look? Ik vind de oranje broek en de haarband echt gaaf bij elkaar, en een gekleurde broek is heerlijk deze zomer! Zelf heb ik een rode broek en ik vind hem echt heerlijk. Ook vind ik het giletje erg gaaf, de franjes spreken mij wel aan.
Weten jullie ook een website waar je outfits kunt samenstellen van verschillende winkels?8 reacties op “Fitting Room #2”  9 april 2012

  Mooi!  9 april 2012

  Wat leuk gecombineerd! x  10 april 2012

  Leuk! Weet niet of je het al kende, maar bij Polyvore kun je outfitjes maken van verschillende winkels/merken :)  10 april 2012

  Die franjes vind ik persoonlijk iets minder, maar het is wel een hele leuke outfit :)!Liefs, Mia  10 april 2012

  Dat gilletje is echt heel gaaf! zoiets zou ik ook dragen! xo  10 april 2012

  Niet helemaal mijn stijl, maar haar staat het in ieder geval superleuk :)hahaLiefs,xx  11 april 2012

  Nice look!http://initialed.blogspot.com  11 april 2012

  Het shirtje vind ik erg schattig!Thanks voor je reactie, ik ben 100% zeker dat ik deze opleiding wil gaan doen. Over 2 jaar ga ik 9 maanden naar Italië, waarvan 3 maanden een Fashion Design cursus is, dus toelating word zo wel wat makkelijker.Liefs, MariettePs. Heb je voor deze rubriek inspiratie op mijn blog gedaan? ;)