Fitting Room #4 | Liefs, Swaen
23 april, 2012 | Geplaatst in FASHION

Vandaag weer een stijl, maar dan gemaakt door mijn gastzusje. Ze vond het erg leuk om ook eens even bezig. Ik vroeg haar waarom ze nou juist deze stijl had gemaakt, haar antwoord was omdat ze de schoenen zo leuk vond, ze houdt wel van een beetje plateauzool. Ook vond ze de blouse en de jumper erg mooi samen, dit heeft ze zelf ook wel vaak aan. Het is haar stijl, al is het gemixt met indiepop, zegt ze zelf.
Ik vind het ook een leuke stijl, wat vinden jullie er van?
Ik kwam er trouwens achter dat de berichten die ik altijd inplan helemaal niet op de blog komen! Ik stelde in dat deze post bijvoorbeeld om 8.00 uur zou komen, en toen ik nu (9.30) keek was hij helemaal niet gepubliceerd! Hebben meer mensen daar last van?3 reacties op “Fitting Room #4”  23 april 2012

  leuk!misschien komt het doordat je daarna er nog een keer naar kijkt er dat die daardoor op concept gaat? x  23 april 2012

  Echt leuk! Een blouse en jumper over elkaar staat altijd echt mooi! Ja, ik probeerde ooit ook een keer een bericht gewoon in te plannen, maar kwam helemaal niet online op het moment dat het ingepland stond. Waarschijnlijk komt dat doordat de tijden anders staan. x  23 april 2012

  Superleuk! Let je op de AM/PM tijden? Het kan zijn dat hij hem dan in plaats van 's morgens, 's avonds online zet ;)Liefs,xx