Fold and Mail Stationery | Liefs, Swaen
13 juni, 2013 | Geplaatst in STATIONERY

In Londen kwam ik zo’n ongelooflijk lief winkeltje tegen, ik móest er gewoon naar binnen! Ik heb het over het lieve winkeltje Cath Kidston. Ik heb hier een tijdje rond gesneupt en uiteindelijk maar één ding gekocht (ja, ik moest me inhouden). P1060191Ik kocht dit prachtige briefpapier! Het heeft zulke mooie patronen. Op de achterkant kun je je brief schrijven, dan vouw je de randjes om en maak je er zo een envelop van!
P1060192 P1060193 P1060195Ik heb gelijk een brief voor mijn Oma geschreven omdat ze jarig was en wat werd ik vrolijk van dit briefpapier! Helaas zullen brieven niet heel lang worden aangezien je verder geen ‘achterkant’ hebt om te beschrijven. Maar er kan natuurlijk altijd nog een los briefje bij in.
P1060196Kijk dan hoe mooi! Het blok heeft 40 velletjes met 5 verschillende motieven. Ik ben verliefd! Laat mij nu maar fijn brieven schrijven :)

Liefs, Swaen6 reacties op “Fold and Mail Stationery”