Good Book – The Accidental Husband | Liefs, Swaen
28 juni, 2013 | Geplaatst in READ, LISTEN & WATCH

Het is al heel lang geleden dat ik over boeken heb geschreven. Dit is best jammer, aangezien ik heel veel boeken lees voor mijn opleiding. Zo kwam het dat ik laatst net de bus mistte en nog even de Bruna op het station indook. Eigenlijk was dit een heel slecht idee aangezien ik dus met een boek naar buiten kwam. Ik koop tegenwoordig alleen nog maar Engelstalige boeken want ik kan ze vaak gebruiken voor mijn opleiding. Hier mijn mening van het boek The Accidental Husband van Jane Green.The Accidental Husband

Het verhaal – Maggie and Sylvie are perfect strangers: two very different women, living very different lives on opposite coasts. But they share more in common than they could ever imagine.

Both women have beautiful children on the verge of flying the nest, the home they worked hard to build and always longed for, and a handsome and devoted husband they can’t believe belongs to them. Both women think their lives are seamlessly secure, but they couldn’t be more wrong . . .

For each is about to discover a secret that will shake their world to the very core, throwing into doubt everything they ever thought they knew, and bringing Maggie and Sylvie together in the most unexpected way.

Mijn mening – Ik begon dit boek te lezen terwijl ik in het vliegtuig naar Londen zat en kon me eerst niet zo concentreren. Ik houd namelijk niet zo van vliegen en was super exicted om eindelijk naar Londen te gaan. Die avond begon ik opnieuw, en daarna wilde ik hem eigenlijk niet meer weg leggen! Wat een heerlijk boek is dit zeg, ik had eerst geen idee wat er ging gebeuren, maar zodra de hoofdpersonen elkaar ontmoetten had ik al door waar dit heen ging. Het boek is heel fijn geschreven en ik had het zo uit!

Oordeel – ♥ ♥ ♥ ♥

Dit is de Britse titel, in USA heet het boek Family Pictures.2 reacties op “Good Book – The Accidental Husband”    28 juni 2013

    Klinkt goed! Ik krijg het idee dat ze met dezelfde kerel eindigen? Geen idee, maar klinkt als een lekker leesboek. :) x    29 juni 2013

    Leuk! ^^