Healthy touch | Liefs, Swaen
19 januari, 2013 | Geplaatst in FOODLOVE

Vandaag was zo’n dag dat ik niets deed dan leren, of een poging tot. Ik zat met mijn hoofd bij het ontleden van zinnen en probeerde ook het politieke stelsel van Groot Brittannië in mijn hoofd te krijgen. Tussendoor had ik zin in iets fris, en daarom heb ik een heerlijke fruitsalade gemaakt. Degenen die mij op Instagram volgen hebben hem al voorbij zien komen.

P1060452-polaEen banaan, een sinaasappel en een appeltje uit eigen tuin. We hebben namelijk verschillende fruitbomen in de tuin staan, en daardoor eten we tot wel een half jaar lang onze eigen appelen en peren nog.

P1060456-polaIk had een iets te klein schaaltje genomen, maar zodra ik er iets uit had gegeten heb ik er nog volle yoghurt bij gedaan met wat kaneel er op, dat maakt het net iets romiger. Heerlijk!

En ik heb nog ander leuk nieuws: ik ga eind mei naar Londen! Leuk hè! Het is een excursie voor school, en we mogen zelf weten waar we heen gaan,  hoelang we gaan en waar we slapen. Ik zit in een groepje met 6 anderen en we hebben een vlucht geboekt. Op 26 mei vliegen we en dan verblijven we een week lang in een groot appartement mét tuintje niet ver van het centrum van Londen. En op 1 juni vlieg ik weer terug. Ik moest dit gewoon even delen, want ik heb er zo’n zin in!

Liefs, Swaen

 

 4 reacties op “Healthy touch”  20 januari 2013

  Wat super leuk dat je naar Londen gaat! Klinkt heerlijk zo’n eigen appartementje hihi.
  Je fruitsalade ziet er ook heerlijk uit. Inderdaad heerlijk met yoghurt en kaneel!

  Liefs  20 januari 2013

  Jum! Ah en wat heerlijk dat je naar Londen gaat, een topvooruitzicht!  21 januari 2013

  Ziet er lekker uit chick. Leuk dat je naar London gaat, jaloers! :D  29 januari 2013

  Hmmm, dat fruit! Echt heerlijk. En super leuk dat je het zelf hebt gekweekt, dat maakt het nog veel smakelijker denk ik. Ook geweldig dat je naar Londen gaat, zeg. :D Echt een fijne stad, jij gaat je wel amuseren daar hoor! xo