Herfstjassen trends | Liefs, Swaen
23 oktober, 2013 | Geplaatst in FASHION

In mijn vorige blog kon je al lezen dat ik laatst een leuk leren jasje bij de Hema heb gekocht. Maar er zijn natuurlijk veel meer leuke jasjes! Hier volgen een aantal jassen die ik erg fijn en leuk vind!winterjas1

Oversized en lekker warm – Als een ding opvalt als je nu in magazines kijkt en op fashion websites als Zalando, dan is het wel de oversized jas. Dat zijn jassen die extra ruim zitten en vaak wel tot je knieën komen. Deze staan leuk bij een outfit waar je een legging bij draagt. Dan ziet deze jas er een beetje uit als een jurk en wordt hij lekker vrouwelijk. Daarbij is zo’n oversized jas natuurlijk lekker warm wanneer er een echte herfstwind staat.

winterjas2

De bikers jacket – Ik heb al een leren jasje bij de Hema gescoord en dat blijkt ook echt een fashion te zijn deze herfst. Een zwart leren jasje is en klassieke bikers jacket, maar je kunt een leren jas natuurlijk ook in veel andere kleuren kopen! Als je in de trend  van deze herfst wilt blijven, koop hem dan in het grijs, bordeaux rood, donkergroen of in klassiek zwart.

winterjas3

Oh let it rain! – Als een ding bekend is in ons land, dan is het wel dat het veel regent in de herfst. Lang waren er alleen maar lelijke regenpakken te koop, maar deze herfst worden regenkleding fashion. En niet voor niets, want regenkleding is ook stijlvol. Er zijn veel trenchcoats te koop en ook echte ‘plastic’ regenjassen kun je in leuke modellen vinden. Dit keer kom jij dus in stijl en droog aan, hoe hard het ook regent!

Wie weet koop ik deze herfst dus nog wel een jas, zoveel leuks te vinden!

Liefs, Swaen

1 / 2 / 35 reacties op “Herfstjassen trends”