Ik heb hem! | Liefs, Swaen
10 februari, 2013 | Geplaatst in FASHION

Het feest met mijn vriendinnen was zo leuk, ik had deze taart gemaakt samen met een vriendin en toen hebben we hem heerlijk met de de rest opgegeten. Wat smaakte dat goed met die marsepein. Daarna nog een fijne film gekeken (I love you, Beth Cooper) en om 12 uur ’s nachts hebben ze me gefeliciteerd. Ik kreeg fijne cadeautjes, zoals een nieuw opschrijfboekje en een pakket om cupcakes te bakken. Ook kreeg ik van een aantal wat geld, en dat kon ik goed gebruiken voor mijn grote verjaardagscadeau. Ik had met mijn ouders overlegd, en nu raad je het al, ik zou een deel van de tas krijgen!taartIk ben met mijn moeder de stad in gegaan en we hebben mijn droomtas gekocht: Dirty Harry! Ik moest zelf een deel bijbetalen, maar dan heb je ook wat. Wat is hij mooi, mijn liefje. Ik ben er zo blij mee!

P1050601Vrijdagavond kwam mijn lief nog thuis, ik had hem al niet gezien sinds de kerstvakantie, dus een leuke verassing. Gisteren zijn wij wat wezen touren met de auto, en hebben we heerlijk door Harlingen gelopen. Fijn bij het water kijken en huisjes kijken.

P1050602Nu ik hem heb kan mijn stage niet beter beginnen, maandag gaat het gebeuren. Ik ben stiekem best zenuwachtig, maar het komt wel goed. Eerst maar wat observeren en dan komt het vanzelf wel.

P10506067 reacties op “Ik heb hem!”  10 februari 2013

  Jaaa! Hij is echt prachtig! Ik heb hem ook boven aan mijn verlanglijstje gezet.  10 februari 2013

  Mooie tas! En wat een heerlijke taart, mmmm!  10 februari 2013

  Ah wat is die taart prachtig zeg! Klinkt alsof je een hele leuke verjaardag hebt gehad :)  10 februari 2013

  Wauw je tas is echt prachtig! Staat echt heel er mooi bij je kleding.  11 februari 2013

  Ohhh hij is echt pretty! verdiend! X  16 februari 2013

  De tas is idd erg mooi! & gefeliciteerd nog!  9 april 2013

  […] wat wil ik aanschaffen en wat kan ik nog van vorig jaar gebruiken. Mijn nieuwe tas die ik voor mijn verjaardag kreeg gaat natuurlijk overal mee naartoe, net als mijn spijkerjasje. Maar ik wilde meer dus ging ik […]