It’s my birthday! | Liefs, Swaen
08 februari, 2014 | Geplaatst in SWAEN

Jaaa, vandaag is mijn verjaardag! Happy birthday to me, 20 years! De afgelopen dagen hebben mijn zusje en ik veel cupcakes gebakken, chocolade taartjes en mijn zusje maakt ook nog een mooie prinsessentaart voor me. Wat is ze ook lief.

Birthday_by_glassapleVanavond komen er een stel vrienden en gaan we mijn verjaardag vieren en morgen komt er nog wat familie. Verder ga ik rustig aan doen en huiswerk maken want school gaat natuurlijk gewoon door…
IMG_0416_zpsb0f0cdebIk kreeg al een lief kaartje van een blogger en ik heb gelijk maar een brief terug geschreven. Kaartjes maken verjaardagen zoveel leuker! Als je nog een taartje heb staan thuis: zing een liedje, blaas een kaarsje uit en eet hem op! Ben je toch een beetje bij mijn verjaardag :)

Liefs, Swaen

link 1 / 217 reacties op “It’s my birthday!”


  Hans Hegeman

  8 februari 2014

  !!!! G E F E L I C I T E E R D !!!!


  Hans Hegeman

  8 februari 2014

  !!!! G E F E L I C I T E E R D !!!!  8 februari 2014

  Gelukkige verjaardag!!!!  8 februari 2014

  Gefeliciteerd meid!  8 februari 2014

  Gefeliciteerd meid!  8 februari 2014

  Gefeliciteerd! Fijne dag gewenst :)  8 februari 2014

  Gefeliciteerd! Fijne dag gewenst :)  8 februari 2014

  Gefeliciteerd, fijne dag  8 februari 2014

  Wederom gefeliciteeeerd met je 20e verjaardag!!! =D Wat een schattige taartjes! Leuk gemaakt zo, de progressie door middel van die vier foto’s ghihi! ^.^ En een brief terug geschreven, ghihi! Nou, dan ga ik de post afwachten. ^.^ Fijne dag hè!  8 februari 2014

  Wederom gefeliciteeeerd met je 20e verjaardag!!! =D Wat een schattige taartjes! Leuk gemaakt zo, de progressie door middel van die vier foto’s ghihi! ^.^ En een brief terug geschreven, ghihi! Nou, dan ga ik de post afwachten. ^.^ Fijne dag hè!  8 februari 2014

  Wederom gefeliciteeeerd met je 20e verjaardag!!! =D Wat een schattige taartjes! Leuk gemaakt zo, de progressie door middel van die vier foto’s ghihi! ^.^ En een brief terug geschreven, ghihi! Nou, dan ga ik de post afwachten. ^.^ Fijne dag hè!  8 februari 2014

  Van harte gefeliciteerd! :)  9 februari 2014

  Gefeliciteerd met je verjaardag!  9 februari 2014

  Gefeliciteerd met je verjaardag!  9 februari 2014

  Van harte  10 februari 2014

  Gefeliciteerd! Leuke blog heb je! Heet je echt Swaen? want dat is echt een hele mooie naam.
  Liefs,x
  ps; er is een giveaway op mijn blog, doe je mee?  10 februari 2014

  Gefeliciteerd! Leuke blog heb je! Heet je echt Swaen? want dat is echt een hele mooie naam.
  Liefs,x
  ps; er is een giveaway op mijn blog, doe je mee?