Laatste loodjes | Liefs, Swaen
02 juli, 2014 | Geplaatst in SWAEN

Op Twitter en Facebook zie ik de vakantieberichten alweer rond gaan en ook mijn zusje is al meer dan een week verlost van school. Maar ik moet nog even… Nog 5 tentamens en een gesprek te gaan. Als dat klaar is mag ik zeggen dat ik vakantie heb.

Helaas ging de afgelopen tentamenweek niet zoals verwacht, en dat betekent dat ik dus nog een keer mag. Ik had allemaal 5-en gehaald, zo’n stom cijfer vind ik dat! Maar ja, hopelijk krijg ik al die 5-en omhoog tot 6-en, want dan ben ik weer een stapje dichter bij het docentschap!

alwaysimpossible

 

Gisteren had ik een tentamen Phonetics & Pronunciation, over waar in de mond klanken geproduceerd worden en hoe je dit goed aan leerlingen kunt aanleren.  Volgens mij ging deze wel goed. Vandaag heb ik een gesprek en vrijdag nog Writing. Ik ben helemaal niet goed in het schrijven van essays, reports. Ik vertel meestal te veel en houd me dan niet meer aan de schema’s die er bij horen. Nou ja, we zien het wel…

Komend weekend hebben we dorpsfeest, en stiekem wil ik heel graag een feestje vieren. Maar ik denk dat ik dit met mate wil doen. Want de week erna heb ik van maandag tot en met donderdag nog een tentamen. Op het programma staat nog vocabulaire (ongeveer 40 hoofdstukken woordjes/uitdrukkingen leren), American Studies (geschiedenis van America tot ongeveer 1800), weer Phonetics & Theory en Reading/Use of English. Tsja, klinkt leuk… Maar zoals Nelson Mandela zei: ‘It always seems impossible until it is done.‘ En dat is in dit geval helemaal waar denk ik!

Ik wens degenen die vrij zijn een hele fijne vakantie. Nog even en dan mag ik ook! En dan ga ik gelijk op vakantie: 2 weken zeilen met de liefste! 2 weken even helemaal niets, ik heb er nu al zin in.

Liefs, Swaen

link

 

 

 3 reacties op “Laatste loodjes”  2 juli 2014

  Heel veel succes <3  2 juli 2014

  Aww, arme jij! Succes dan nog even met wat komen gaat en hopelijk krijg je goede cijfers terug, ook voor dat wat je al gemaakt hebt! Eén ding is zeker waar, heb ik gemerkt: Als je nu vet hard moet werken, is vakantie straks méér dan welkom. =D  11 juli 2014

  Ojaa, 5-en zijn verschrikkelijk! Altijd van die net niet dingen. Phonetics klinkt interessant, fijn dat het goed is gegaan. Je tentamens zullen nu wel bijna klaar zijn of niet? Heerlijk vakantie!