Lang leve de markt | Liefs, Swaen
30 juni, 2014 | Geplaatst in READ, LISTEN & WATCH, STATIONERY

shoplog 1Markt, wat is dat een leuk bedenksel. Veel leuke spullen voor een erg mooi prijsje. Afgelopen weekend waren de Heamieldagen in Bolsward, een jaarlijks feest om het begin van de hooitijd te vieren. Maar ook al is de hooitijd voor heel veel boeren al lang geweest en komt de tweede er alweer aan, het feest blijft leuk. En bij dat feest hoort dus een grote markt! De hele binnenstad staat vol met kraampjes en ook winkels hebben leuke aanbiedingen. Ik heb een aantal leuke dingen geschoord, kijk je mee?

shoplog 2Zie hier: mijn buit. 4 nieuwe tapejes, 3 schriften, 2 boeken (voor een héél fijn prijsje), een agenda en een nieuwe sjaal (ook voor een lief prijsje). Ik ben er blij mee!

shoplog 4De agenda, tapejes en de schriften kocht ik bij de Hema. Ik moest toch nog een nieuwe hebben en aangezien de Hema altijd wel leuk is besloot ik daar te kijken. Het werd een blanco agenda, hier ben ik nog wat leuks mee van plan. De schriften passen er mooi bij, en de tapejes… Tsja, van tapejes heb je nooit genoeg.

shoplog 3 (Large)Dan deze mooie boeken, twee delen uit de serie over Wallander. Henning Mankell is een Zweedse schrijver, alleen daarom heb ik al een zwak voor hem. Maar daarnaast is zijn schrijfstijl ook zo goed. Ik vind sowieso Scandinavische thrillers beter dan anderen. Net als met de detectiveseries. De series/boeken uit Scandinavië zijn veel rauwer en echter lijkt het wel. Beide boeken zijn tweedehands en heb ik voor 10 euro samen gekocht. Ik ben benieuwd!

shoplog 5En als laatste mijn mooie sjaal. Ik was de markt al bijna over, en zag dat ik de bus naar huis nog kon halen. Maar toen zag ik een kraampje staan met een heleboel sjaals, voor 1 euro! Daar moest ik even kijken en heb ik deze uitgezocht. Het is een colsjaal met bloemen en figuurtjes. Lekker vrolijk. En die bus, die heb ik nog net gehaald.

Op vrijdagen koop ik vaak een grote tas vol groente, fruit en kaas op de markt, maar een markt als deze is ook wel eens leuk. Sla jij zelf ook wel eens een slag op de markt?

Liefs, Swaen7 reacties op “Lang leve de markt”  30 juni 2014

  Ik zou echt vaker naar de markt moeten gaan, misschien doe ik het deze week wel. Die sjaal is echt heel leuk!  30 juni 2014

  Ik ga eigenlijk nooit naar de markt maar als ik je foto’s zie krijg ik zin om te gaan! :D  30 juni 2014

  Wat gaaf!! Heel mooi ook!
  En wat een onwijs leuke naam heb jij :)
  X Liefs  1 juli 2014

  Altijd leuk, ik kom eigenlijk bijna nooit op de markt. Toch eens vaker doen  2 juli 2014

  Die schriften en dat tape is super leuk! Het lijkt mij ook leuk om kaft papier te kopen met de zelfde kleur als die schriften en dan zulke felle tape er over plakken. Ik ga eigenlijk alleen maar naar de markt in het buitenland, als we op vakantie zijn.  2 juli 2014

  Oe yesh, meer tape! Tape zonder een printje erop maar met een kleurtje, die heb ik nog niet zo vaak gezien! En wat een leuke boekjes! Oe. Ik heb ook van die boekjes gekocht bij de HEMA, alleen dan een slag groter. Zat in zo’n schoolpakket met stickers en stempels en ponsen ennnn WASHITAPE! =) Vijf euro. Rennen dus. =)  13 juli 2014

  Ontzettend leuk zeg. Ik ben dol op markten!