Late B-day present | Liefs, Swaen
16 maart, 2013 | Geplaatst in BEAUTY

Verlate verjaardagscadeautjes zijn altijd leuk! Van mijn schoonzus kreeg ik nog een tasje met een fijne inhoud. Ik zie haar niet heel vaak en vond het dus super leuk dat ik dit ineens kreeg!P1050644Ze had verschillende leuke dingen samen gedaan, zoals deze heerlijke thee. Het is echt super lekker thee, ik drink het vaak ’s avonds omdat het relaxing is. Ik kende dit merk nog niet maar nu ik op de website heb gekeken ben ik fan! Ze hebben heerlijke soorten thee maar ook huidverzorgingsproducten. Het is mij nog niet helemaal duidelijk waar het in Nederland te koop is, maar dat ga ik haar zeker nog vragen want de thee is al bijna op!
P1050645

P1050646Ze wist natuurlijk, zoals de meesten, dat ik helemaal gek ben op nagellak. Daarom zaten er ook nog twee leuke lakjes bij. De linker is een cracking polish en de rechter is een topcoat, geloof ik. Het staat er namelijk niet op maar hij geeft geen kleurtje, dus dat namen we maar aan.
P1050648En als laatste zaten deze leuke post-it briefjes er in! Echt super leuk, die ga ik veel gebruiken op brieven en kaartjes. En dat alles zat in dit lieve tasje, die ga ik zeker bewaren!
P1050649Liefs, Swaen7 reacties op “Late B-day present”