Mijn laatste tienermaand | Liefs, Swaen
17 januari, 2014 | Geplaatst in SWAEN

Ja, je leest het goed. Deze maand is mijn laatste maand als tiener, op 8 februari word ik namelijk 20! Stiekem vind ik het toch wel gek, 20 klinkt ineens zo oud. Maar het is maar een verschil van een dag, toch veranderen er twee cijfers.I__m_20_by_CrazyKceeMijn moeder had het er laatst over, zij wordt dit jaar 50 en nu wordt ik dit jaar 20, wat een getallen. Maar natuurlijk zijn er ook heel veel leuke dingen aan 20! Zo klinkt het nu ineens “volwassener”, kan ik mijn leerlingen vertellen hoe oud ik ben (sommigen zijn maar een aantal jaar jonger dan ik), komt er een verjaardagsfeestje en kan ik er weer een jaar tegen aan.

Nog iets dat bij jarig zijn hoort zijn kaartjes. En laat ik daar nou net gek op zijn! Krijg ik van jou ook een kaartje? Mail me en je krijgt mijn adres :)

Liefs, Swaen

source13 reacties op “Mijn laatste tienermaand”  17 januari 2014

  Oohhh ik wordt ook 20, vreselijk vind ik het haha. 19 klinkt nog zo lekker jeugdig. Gelukkig kan ik nog een half jaartje genieten!  17 januari 2014

  Oohhh ik wordt ook 20, vreselijk vind ik het haha. 19 klinkt nog zo lekker jeugdig. Gelukkig kan ik nog een half jaartje genieten!  17 januari 2014

  haha mooi hoor 20 worden, ik ben net 30 geworden en voel me oud haha  17 januari 2014

  Haaah super vet! Dan ben je net één maand en één dag na mij jarig. Maar dan één jaar ouder, want ik ben tien dagen geleden negentien geworden. En ik wil jou best een kaartje sturen! Kom maar op met dat adres! (Zie je mailbox.)  17 januari 2014

  Haaah super vet! Dan ben je net één maand en één dag na mij jarig. Maar dan één jaar ouder, want ik ben tien dagen geleden negentien geworden. En ik wil jou best een kaartje sturen! Kom maar op met dat adres! (Zie je mailbox.)  18 januari 2014

  Vroeger vond ik het heel wat om 20 te zijn maar nu word ik 40 en voelt het alsof de afgelopen tijd gewoon voorbij is gevlogen!  18 januari 2014

  Vroeger vond ik het heel wat om 20 te zijn maar nu word ik 40 en voelt het alsof de afgelopen tijd gewoon voorbij is gevlogen!


  iliveformydreams

  18 januari 2014

  Gaat ineens hard he. Ik wordt over een aantal maanden alweer 26…


  iliveformydreams

  18 januari 2014

  Gaat ineens hard he. Ik wordt over een aantal maanden alweer 26…  18 januari 2014

  Ik wordt pas in maart 19, nog een broekkie dus! Haha :-)  18 januari 2014

  Ik wordt pas in maart 19, nog een broekkie dus! Haha :-)  18 januari 2014

  Haha ik weet precies hoe je je voelt! Vond het echt vreselijk om twintig te worden afgelopen jaar.. Vind het nog steeds niet leuk :p

  PS: doe je al mee aan mijn winactie? :)
  http://michelleslillavarld.blogspot.nl/2014/01/winactie-jewelryznl.html  18 januari 2014

  20, jeetje ja..dat word ik volgend jaar ook al! Veel plezier met deze laatste maand, ik weet zeker dat je 21ste levensjaar ook heel mooi gaat worden :)

  liefs,
  Femke