My own place | Liefs, Swaen
24 februari, 2015 | Geplaatst in SWAEN

Sinds zondagavond heb ik mijn eigen appartementje en vandaag geef ik jullie een rondleiding. Gelukkig was het appartement al helemaal gemeubileerd en hoefde ik alleen maar mijn kleding mee te nemen.

Het appartementje is in de wijk Fairfield, in een drukke winkelstraat. Helaas veel auto’s die langsrijden maar ook alle winkels op een minuut lopen. Lekker makkelijk dus. Ook de basisschool is dichtbij, zo’n 5 minuten lopen en naar mijn werk is het zo’n 7 minuten fietsen. Alles lekker in de buurt dus!

apartment4

Zie hier mijn tuintje en mijn voordeur. Er zit zo’n hordeur voor, de grote deur heb ik eigenlijk altijd open, wel zo lekker omdat in de avond de zon er precies in schijnt. Ik zit nu ook lekker in het zonnetje in mijn woonkamer. Daarnaast mijn kamer, heel klein maar het heeft precies wat ik nodig heb. Het bed is hetzelfde als degene die ik in Nederland heb, dus daar voel ik me wel thuis door. Verder een klein tafeltje en twee lekkere stoelen. Aan de linkerkant is mijn minikeuken en de deur rechts is van mijn badkamer.

apartment1 (Large)De badkamer is heel simpel maar er zit wel een fijne douche in, heel belangrijk. Het leuke is dat er in de douche een glazen muur zit, zo’n ondoorzichtige maar eentje die wel licht en een beetje kleur doorlaat. Achter die muur is een grote, groene tuin, dus het is een beetje alsof ik buiten douche. De andere foto is genomen vanuit mijn keuken richting mijn voordeur. Het is vrij smal, maar ik ben toch maar alleen dus wat maakt het uit.

apartment2 (Large)

En als laatste een betere foto van de keuken. Het is een klein werkblad dat vrij vol staat. Inmiddels heb ik de oven een ander plekje gegeven, ik pak hem er wel bij als ik hem nodig heb. Ik heb een twee-pits elektrisch kookstel, genoeg potten en pannen, een toaster, een magnetron en een grote koelkast en vriezer. Luxe dus! Verder zien jullie mijn bed en het tafeltje waar mijn tv op staat. Er zit een aansluiting voor USB en een DVD speler in, ik ben blij. De programma’s hier zijn best leuk, het is wel te vergelijken met wat we thuis hebben.apartment3 (Large)Inmiddels heb ik aardig wat (basic) etenswaar ingeslagen en heb ik ook al gekookt. Het gaat niet snel op de kookplaat maar het werkt. Ik heb mijn dagen op de basisschool weer gehad voor deze week en morgen ga ik op pad in Melbourne.

Liefs, Swaen

P.S. Mijn muren zijn hier nog wel een beetje kaal en ik ben gek op post. Wil je mijn adres hier hebben, laat het me dan even weten!11 reacties op “My own place”  24 februari 2015

  Wat leuk, zo’n kijkje in je appartement!  24 februari 2015

  Wat bijzonder zeg zo’n eind van huis. Mooi appartementje heb je. Voorzien van alle noodzakelijke dingetjes.  24 februari 2015

  Aaah zo leuk, gefeliciteerd met je appartementje! Het ziet er heel gezellig uit vind ik.  24 februari 2015

  Gefeliciteerd, ziet er super knus uit!  24 februari 2015

  Hoe leuk! Gefeliciteerd! Je voordeur vind ik zo cute! :-)  25 februari 2015

  Superleuk Swaen, lekker een plekje voor jezelf.  26 februari 2015

  Jeej, heel erg leuk! Geniet ervan :)  26 februari 2015

  Heel leuk om te zien en wat cool dat je (tijdelijk denk ik?) in Melbourne woont!  27 februari 2015

  Wat een leuk avontuur Swaen en wat tof dat je ‘down onder’ bent gegaan :D. Waarvoor ben je naar Melbourne afgereisd? Tuurlijk wil ik je een kaartje toesturen. Het is altijd onwijs leuk om post te krijgen.
  Liefs, Renate


  Hanneke

  2 maart 2015

  Hee swaen!
  Het eerste kaartje is onderweg, dus maak je maar geen zorgen om de kale muren;)
  Tút


  Dieuwke

  10 maart 2015

  Ziet er super uit Swaen!
  Heerlijk genieten daar lees ik wel!! Neem het er maar lekker van! Voordat je het weet zit je weer in dit koude kikkerlandje…
  Al schijnt het zonnetje wel heerlijk hier momenteel :-)!
  groetsiis!