Nagellak #18 – Silver Lined | Liefs, Swaen
20 maart, 2013 | Geplaatst in BEAUTY

Het is weer tijd voor een mooi nagellakje! Vorige week had ik dit mooie lakje gemaakt, en eerlijk gezegd vind ik links het best gelukt. De streepjes op de rechter waren veel dikker…

P1050632Afgelopen maandag was het zo leuk op stage, onverwacht mocht ik ineens les geven! Eerst moest ik wel even slikken, want dan sta je ineens voor een stel pubers die maar 2 of 3 jaar jonger zijn dan jijzelf. Maar het ging goed! Gelukkig kwam mijn begeleider snel terug en hielp ze me een beetje. Toch is het de beste manier, gewoon in het diepe gegooid worden. Bij een eerste klas heb ik eerst een SO afgenomen en daarna ging ik met ze praten over het weekend, al moest ik soms de zinnen er wel uittrekken.

P1050634Ook heb ik maandag mijn rijbewijs opgehaald! Mijn moeder reed naar de stad en ik ben zelf terug gereden! Was wel spannend hoor, en mijn moeder moest er ook nog aan wennen, maar het ging goed. Gisteren ben ik nog met mijn zusje op pad geweest en heb ik nog wat nieuwe boeken gekocht. Ja, alweer. Ik had nog een boekenbon liggen van 20 euro, dus daar heb ik wat moois voor gekocht. Binnenkort daar wat over!

Liefs, Swaen5 reacties op “Nagellak #18 – Silver Lined”