Nagellak #19 – Cracked green | Liefs, Swaen
13 april, 2013 | Geplaatst in BEAUTY

Zo zagen mijn nagels er vorige week uit, ik heb het nieuwe lakje gebruikt die ik van mijn schoonzusje had gekregen. Helaas lijkt hij op de foto erg blauw, hij is eigenlijk meer groen. Nu zie ik ook dat hij niet zo netjes was, oeps! Deze foto is net na het lakken gemaakt, gelukkig gaat het er dan altijd nog vanaf.
P1050667Dit zijn alle nagellakjes die ik heb gebruikt. Het valt me op dat ik een hele lading Hema nagellak heb, ze zijn van goede kwaliteit en ook nog goed te betalen. Helaas is de kwaliteit van de andere lakjes iets minder, na een dag chipte het alweer.
P1050669 Wat vinden jullie van dit lakje? Ik vind hem erg leuk, dat wel!

Pff, de eerste week zit er op, ik heb er nu 4 gehad, nog 6 tentamens te gaan en ik ben blij dat ik nu even weekend heb… Maandag begin ik met een mondelin grammar. Het is de bedoeling dat ik een mini-les van ongeveer 10 minuten geef aan mijn klas. Het onderwerp weet ik pas 10 minuten van tevoren, en dat maakt het zo moeilijk. Grammar is al niet mijn sterkste punt en omdat ik dus niet weet welk onderwerp ik krijg is het heel veel voorbereiden en stressen. Maar nu eerst van het weekend genieten!

Liefs, Swaen7 reacties op “Nagellak #19 – Cracked green”  13 april 2013

  Veel succes nog met je tentamens! Leuke combinatie heb je in ieder geval op je nagels :)  13 april 2013

  Ik weet nog steeds niet of ik crackle nagellak nu leuk vind of niet… Nu denk ik het effect is toch wel grappig. Maar ik weet het niet. Toch niet iets voor mij denk ik.

  In ieder geval heel erg veel succes met je tentamens!!!  14 april 2013

  Leuk!  14 april 2013

  Leuk! Lekker lente-achtig :D En… veel succes!  15 april 2013

  Wat een gaaf effect! En succes nog deze week met alle tentamens! Liefs!  15 april 2013

  Toffe nageltjes! Succes nog met de studie!  16 april 2013

  Ziet er mooi uit! Wat leuk dat je in Friesland woont haha, ik ook. :)