Nagellak – Glitter Cherry #10 | Liefs, Swaen
30 mei, 2012 | Geplaatst in BEAUTY

Ik moet toch zeggen dat dit een van mijn favoriete zomerlakjes is! Wat een heerlijk fris kleurtje! Helaas was het erg moeilijk om hem goed op de foto te krijgen, door alle glittertjes lijkt het heel anders dan in het echt. Hij is eigenlijk ietsje donkerder, het is nummer 265 van MNY. Een erg fijn lakje en voor mij dus helemaal zomers!
Vandaag had ik ook mijn laatste vioolles van dit jaar, erg jammer! Ik had een doosje Toblerone voor mijn lerares gekocht en een kaart geschreven, en toen ik afscheid ging nemen kwamen er toch wat traantjes. Dat is nou het vervelende van zo’n jaar, je moet afscheid nemen van alle lieve mensen die je hebt leren kennen! Gelukkig heeft ze me een hele stapel bladmuziek gegeven, dus ik kan thuis weer verder. Alleen heb ik dan nog wel een viool nodig, al hoorde ik dat de moeder van mijn lief een viool op zolder heeft. Nu hopen dat ik hem mag lenen!8 reacties op “Nagellak – Glitter Cherry #10”