Nagellak – Grape Sorbet | Liefs, Swaen
27 mei, 2014 | Geplaatst in BEAUTY

Nagellak hoort bij mij. Mijn verzameling is inmiddels als aardig groot maar eentje extra is natuurlijk nooit verkeerd. Dit lakje is eigenlijk van mijn mama maar ik mag hem ook gebruiken, het gaat om de Rimmel London Salon Pro Grape Sorbet.

P1060852 (Large)

Inmiddels hebben mijn teennagels dezelfde mooie kleur gekregen. Zo’n vrolijk zomerlakje vind ik het, niet super opvallend maar het geeft net wel wat extra’s. Hij lakt erg fijn, en eigenlijk dekt hij in een keer. Ik doe zelf altijd wel twee laagjes, gewoon omdat ik dat fijn vind.

Ik plaatste ook al een foto van dit lakje op Instagram, en mijn gastzus uit Zweden reageerde dat ze precies hetzelfde lakje op had! Zussen met dezelfde smaak dus.

Liefs, Swaen4 reacties op “Nagellak – Grape Sorbet”  27 mei 2014

  Leuk kleurtje! :) Fijne dag, XO Luna  27 mei 2014

  Wat een lief, zoet kleurtje :) like!  4 juni 2014

  Mooi kleurtje! :)

  Xx  4 juni 2014

  Ik vind het juist het mooiste als nagellak nét even een beetje class geeft zonder heel opzichtig te zijn, dit lijkt me een perfecte kleur dus! :)