Nagellak – Stay the night #17 | Liefs, Swaen
18 februari, 2013 | Geplaatst in BEAUTY

Weer een nieuw nagellakje, helaas is deze niet van mijzelf maar van een vriendin. Zij had op school haar nagels gelakt en deed daarna de mijne ook nog even. En wat een grappig lakje is dit! Het is namelijk Stay the Night van OPI, een Liquid Sand lakje. En het voelt echt alsof er zand op mijn nagel zit!

P1050608Het is een lakje uit de Mariah Carrey-lijn, en ik vind hem best mooi. Helaas blijft hij niet zo lang zitten, op deze foto heb ik hem net een dag op, en hij begint nu alweer te chippen.

Vandaag ga ik trouwens het bos in om bomen om te zagen! We hebben namelijk weer hout nodig voor de kachel. Ik heb er zin in, lekker een dag met z’n allen in het bos werken :)

Liefs, Swaen6 reacties op “Nagellak – Stay the night #17”  18 februari 2013

  Oh cool is die al te koop, heb er ooit over geschreven hihi  19 februari 2013

  Wat een mooie!  19 februari 2013

  Die ziet er leuk uit! Leuk effect :)  19 februari 2013

  Ik heb hem ook, hij is echt heel erg leuk.  20 februari 2013

  Heel mooi lakje! Ik ben nog op zoek naar zoiets, leuk! En hout verzamelen is heerlijk, moest dat een keer doen voor het huisje van vrienden in Frankrijk, ik vermaakte me enorm haha. :)  21 februari 2013

  mooi lakje is het :) ik wil graag de mini’s van deze collectie!