New – Catrice Nailpolish | Liefs, Swaen
13 november, 2013 | Geplaatst in BEAUTY

new catrice nailpolishIn de tentamenweek kocht ik iets leuks voor mijzelf: twee nagellakjes van Catrice. Ik mag dit iedere tentamenweek doen van mezelf, even een kleine verwennerij om het leuk te houden. Dit zijn mijn eerste lakjes van Catrice, het was er gewoon nog niet van gekomen om eerder wat van het merk te kopen. Ik koos voor de Genius In The Bottle (07) en voor I’m Dynamite (40), lees verder voor de swatches en mijn mening over de lakjes.P1060426 (Large)Als eerste Genius In The Bottle, wat een super gaaf lakje is dit! Toen ik hem in het schap zag staan wilde ik hem gelijk hebben. Hij is dekkend in 2 laagjes, al zou 1 ook kunnen. Zelf vind ik 2 het mooist, geeft net wat meer kleur. En dan de kleur zelf, moeilijk te omschrijven, goud met groen met van alles! Op de foto lijkt hij groen/goud maar deze kleur lijkt weer anders in ieder licht. Hij bleef ongeveer 4 dagen zitten zonder te chippen, valt met niets af!
P1060436 (Large)Dan het volgende lakje: I’m DynamiteDit lakje is een echte glitter topcoat, iets waar ik al lang naar op zoek was maar eigenlijk nooit echt kon vinden. Ik deed hem eerst alleen op mijn vinger, best leuk, maar met een ander kleurtje er onder leek me nog leuker. En dat werd zwart, een erg stoere combinatie vind ik zelf. Er blijven best veel glitters achter op de nagel als je ze lakt, valt me niets af! Nu nog kijken hoe gemakkelijk ik hem er weer af krijg…

Beide lakjes zijn 10 ml en zitten in een potje met een brede kwast. Wat zijn jou favoriete nagellakjes?

Liefs, Swaen15 reacties op “New – Catrice Nailpolish”  13 november 2013

  Die gouden van Catrice heb ik ook. Ik vind de kleur ook echt geweldig! :-)


  iliveformydreams

  13 november 2013

  Leuke combi! Ik heb de glitter van Catrice ook :)


  iliveformydreams

  13 november 2013

  Leuke combi! Ik heb de glitter van Catrice ook :)  13 november 2013

  Wauwwwie ik vind ze allebei heel erg mooi! Ideale kleurtjes voor de feestdagen. Ik kan niet kiezen haha ^^  13 november 2013

  i’m dynamite is mooooi <3  13 november 2013

  Ik verwen mij ook altijd na (en tijdens) toetsweken. Je moet zo’n week toch iets dragelijker maken! Fijne lakjes zijn die van Catrice he. Ik heb de linker ook :)  13 november 2013

  Ik verwen mij ook altijd na (en tijdens) toetsweken. Je moet zo’n week toch iets dragelijker maken! Fijne lakjes zijn die van Catrice he. Ik heb de linker ook :)  13 november 2013

  Erg leuk! Die gouden lijkt een beetje op Péridot van Chanel :)


  Rosanne

  13 november 2013

  Oh ze zijn echt heel leuk! ik vind je blog trouwens ook echt leuk, ik volg je nu.
  liefs,
  http://rosannevandierenn.blogspot.nl/


  Rosanne

  13 november 2013

  Oh ze zijn echt heel leuk! ik vind je blog trouwens ook echt leuk, ik volg je nu.
  liefs,
  http://rosannevandierenn.blogspot.nl/  14 november 2013

  Mooie kleurtjes!  14 november 2013

  Hele leuke lakjes zeg! Ik heb laatst een super mooi bordeaux rood lakje opgedaan van Catrice Robert’s Red Ford (25). Trouwens ik heb je getagd voor de Liebster Award: http://www.typischtam.nl/tag-3/tag-liebster-award/  14 november 2013

  Ja, genius in a bottle heb ik ook! :D
  De tweede heb ik ook of een die erop lijkt. En die komt er inderdaad niet zo gemakkelijk af.. maar leuk issie wel ;)
  Hoop dat je tentamenweek goed is gegaan! Goede reden ook om iets leuks voor jezelf te kopen ter motivatie.


  ambervdijl

  15 november 2013

  Ik draag ook vaak zwart in combi met een glitter lakje. I’m Dynamite vind ik prachtig!


  ambervdijl

  15 november 2013

  Ik draag ook vaak zwart in combi met een glitter lakje. I’m Dynamite vind ik prachtig!