New in – spring! | Liefs, Swaen
21 april, 2013 | Geplaatst in FASHION

Eindelijk zijn al mijn tentamens afgelopen, en gelukkig heb ik al twee voldoendes binnen!  Gisteren ben ik de hele dag bezig geweest op de scheepswerf, heerlijk om een dag buiten te zijn in plaats van met school bezig te zijn. Ik heb van alles gedaan, masten schuren, in de olie zetten en ook nog gedeeltes van het schip zelf verven. Aankomende zaterdag zal hij te water gaan, spannend!

Toen ik afgelopen week bij het sloeproeien was had ik tijd om nog wat winkeltjes in te gaan. Ik vond een aantal leuke dingen, zoals deze mintgroene trui van Vila. Ik keek er eerst eigenlijk wat overheen, maar mijn vriendin zag hem en vond hem gelijk leuk voor me. En het leukste was dat hij 10 euro korting had. Scheelt toch altijd weer.
P1050706

Ik vond hem een beetje kaal bij de hals, en toen vonden we deze mooie sjaal. Hij is van Pieces en heeft een aztec patroon, die vind ik altijd zo leuk. De kleuren zijn simpel, daardoor past hij bij heel veel andere dingen. Ik heb al heel veel kleur in mijn kledingkast, en dan zijn simpele kleuren ook wel eens fijn.
P1050708

P1050709

En als laatste iets wat ik al eerder had gekocht, een nieuwe zonnebril! Hier ben ik echt heel erg blij mee. Hij heeft polarizerende glazen, hij zorgt ervoor dat schitteringen en dergelijke worden tegen gehouden. P1050718

Vandaag ga ik met een vriendin naar Schokland, in Flevoland. Er is daar een Scandinavië Markt. Ik ben er een aantal jaar geleden ook al geweest en toen wij gisteren aan het werk waren bij de scheepswerf hebben we besloten dat we er heen gingen. Wie weet meer daarover!

Fijne zondag!16 reacties op “New in – spring!”  21 april 2013

  Die trui is tof, leuk kleurtje voor de lente/zomer! Veel plezier op de Scandinavische markt, dat klinkt leuk! :)  21 april 2013

  Super leuke dingen heb je gekocht! En wat fijn dat je tentamens eindelijk voorbij zijn, lekker genieten van je vrijheid nu:D  21 april 2013

  Ziet er erg leuk uit! :)  21 april 2013

  Leuke aankopen zeg! Ik heb ook een mintgroene trui :). Schokland, leuk. Ben ik al een tijd niet geweest.  21 april 2013

  Supergave items! Ik vind die shawl echt cool. En de shirt= mooie kleur!  21 april 2013

  Leuk! Ik houd van dat kleurtje!! <3  22 april 2013

  Super leuk!! Die trui vind ik geweldig! <3  22 april 2013

  Staat je goed!  22 april 2013

  Die kleur staat je erg mooi!
  Ben ook erg benieuwd naar de Scandinavië markt dus ik hoop dat je daar nog wat over schrijft ;)  22 april 2013

  Gaaf. De kleur van de trui is prachtig, en die sjaal is gaaf!  22 april 2013

  Fijn dat je tentamens voorbij zijn, dat moet goed voelen! Hele leuke aankopen, de sjaal en trui staan super bij elkaar :)  22 april 2013

  Die sjaal maakt het inderdaad af. Staat je erg mooi. Schokland, daar ben ik ooit als kindje geweest. Vond het erg indrukwekkend toen.  22 april 2013

  Nice shopping! De trui is echt heel mooi :) De sjaal maakt het inderdaad helemaal af  23 april 2013

  Superleuke sjaal!  29 april 2013

  Dat lijkt mij een hele fijne trui. Mooie kleur en mooi materiaal!  24 mei 2013

  Hele leuke trui! Ik zag vandaag iets gelijkaardigs hangen in de H&M! ‘k Had hem bijna gekocht int fluoroze of in muntkleur!