Oeps! | Liefs, Swaen
11 juli, 2013 | Geplaatst in SWAEN

Oeps, het was hier een tijdje stil! Zonder dat ik het door had is het alweer meer dan een week geleden dat ik een berichtje plaatste. Eigenlijk is dit iets wat mij iedere zomer overkomt: mijn inspiratie is op en ik zit niet meer vaak mij de computer. Het mooie weer houdt mij buiten, en ook ben ik veel aan het werk.

Het afgelopen weekend hadden we dorpsfeesten bij ons in het dorp. Wat een perfect weer was het! We hadden een zeskamp met een ook een aantal waterspelletjes, ontbijt met het hele dorp en ook nog een leuke band op de zaterdagavond. Ik heb genoten en zo’n feest gaat altijd veel te snel voorbij. Afgelopen maandag had ik nog een tentamen (en gehaald ook!) en verder ben ik nog wat aan het zeilen geweest. Het weer was er perfect voor!

Vanaf maandag ben ik twee weken aan het zeilen, ik ga met mijn lief het IJsselmeer rond. Nu hopen dat het mooi weer wordt en dat er de juiste wind staat. Ik heb mijn mobiel bij me, dus foto’s op Instagram zullen er wel komen. Wie weet kan ik zelfs nog wel een klein berichtje maken voor op de blog!

sailinglink

Nu ga ik eerst heel hard schrijven om zoveel mogelijk berichten op tijd klaar te krijgen! Dan houden jullie hier wat te lezen!

Liefs, Swaen6 reacties op “Oeps!”