One line a day | Liefs, Swaen
28 mei, 2015 | Geplaatst in STATIONERY

P1070326 (Large)Heel veel van jullie hebben er al van gehoord of hebben er zelf eentje. Ik heb het over het boekje One line a day. Ik schreef namelijk al jaren in een dagboek en ik deed dit ook heel trouw toen ik in Australië zat. Maar ik moet eerlijk bekennen dat sinds ik thuis ben (en dat is al meer dan 3 weken) heb ik mijn dagboek nog niet aangeraakt. Misschien is het het blanke papier dat mij afschrikt of misschien gun ik mezelf de tijd niet om lange stukken tekst te schrijven. Maar ik merkte dat ik het schrijven toch wel misten, een kleine recap van mijn dag is toch wel fijn. Daarom besloot ik dit boekje aan te schaffen.
P1070324 (Large)Dit boekje heeft voor iedere dag een bladzijde, en op die bladzijde schrijf je dan in één of twee zinnen op wat je die dag gedaan hebt. En zo vijf jaar lang. Geen lege bladzijden die mij aanstaren maar mooi kort en overzichtelijk. Ik schrijf er nu een kleine week in en ik kijk nu al uit naar de avond, als ik er weer wat in mag schrijven. het boekje ziet er natuurlijk ook nog eens super lief uit, dat blauw met goud is natuurlijk een echte eye-catcher. Ik hoop dat ik hier nog vele jaren in mag blijven schrijven en ik kijk er nu al naar uit om het weer terug te lezen
P1070330 (Large)P1070329 (Large)4 reacties op “One line a day”  28 mei 2015

  Dit is zo’n leuk boekje! Ik was heel goed bezig maar tijdens onze vakantie in duitsland aan het einde van april ben ik op de 1 of andere manier gestopt.. Ik wilde thuis weer bij schrijven maar dit heb ik tot op de dag van vandaag nog niet gedaan.. Misschien toch weer eens er bij pakken! Want het is leuk om over een jaar weer te lezen wat je deed een jaar geleden..  29 mei 2015

  Super leuk zo’n boekje! Ga ik ook is naar kijken, lijkt me erg leuk.  29 mei 2015

  Tof! Misschien wel een stok achter de deur inderdaad, als het elke dag maar een klein stukje is. Aan de binnenkant doet het me een beetje denken aan een agenda. Zelf denk ik dat dit niet echt zou werken voor mij, aangezien ik op den duur toch wel weer langere stukken wil schrijven, ghèhè.  29 mei 2015

  Dit boekje lijkt me zo leuk!