Pretty Little Liars | Liefs, Swaen
03 augustus, 2013 | Geplaatst in READ, LISTEN & WATCH

Ook eindelijk ben ik te pakken genomen door het serie-virus. Ik keek wel eens een aflevering van New Girl, maar nooit moést ik weten wat er ging gebeuren. Maar nu is het toch anders… Klik op de foto voor de link.

tumblr_m17ijg08NZ1r3oui7o1_500

Ik hoorde mijn klasgenoten wel eens praten over de avonturen van Spencer, Aria, Hanna en Emily en de term PLL vloog mij ook vaak om de oren. Ik hoorde over Rosewood en ‘A’ en toen besloot ik dat ik toch zelf maar eens moest gaan kijken.

Ik keek een aflevering en dacht: ‘Oké, niet heel denderend maar ik kijk er nog wel eentje.’ En dat had ik dus beter niet kunnen doen want nu ben ik hooked! Ik heb in korte tijd heel seizoen 1 gekeken en ben nu al aardig op weg met seizoen 2, al heb ik natuurlijk niet kunnen kijken toen ik op vakantie was.

Hebben jullie ook een serie waar jullie helemaal verslaafd aan zijn?

Liefs, Swaen13 reacties op “Pretty Little Liars”  3 augustus 2013

  PLL is erg leuk :) Ik ben verslaafd aan te veel series om op te noemen, hehe!  3 augustus 2013

  Breaking bad!  3 augustus 2013

  Ik kijk PLL ook! Maar The Vampire Diaries blijft denk ik mijn absolute nummer 1.  3 augustus 2013

  Ik ben heel erg verslaafd geweest aan Gossip Girl! Ik ben op dit moment verslaafd aan TVD en wil PLL nog gaan volgen :)  3 augustus 2013

  Jaaaa, game of thrones en lost en breaking bad enne gilmore girls, hahaha. Ik wil ook nog beginnen aan PLL!  3 augustus 2013

  Klinkt leuk!!  4 augustus 2013

  Leuke serie eh! Ik heb seizoen 1 en 2 gezien en was gisteren in de Fnac op zoek naar seizoen drie, maar het was uitverkocht.  4 augustus 2013

  Wat heb je een toffe lay-out zo met die all-stars, leuk! Ennuh, veel te veel series waar ik verslaafd aan ben. Met op nummer 1 Gilmore Girls.  5 augustus 2013

  Ja zo leuk Pretty little liars!! Ik vind grey’s anatomy ook heel erg leuk  6 augustus 2013

  Ik vind PLL ook heel leuk! Twisted (van dezelfde makers volgens mij) is ook leuk :)  24 augustus 2013

  Ik ben net zoals u verslaafd aan Pretty Little Liars :D  26 augustus 2013

  Haha, ik had precies hetzelfde :D
  Ik keek ook de eerste aflevering en dacht van “hmm… mwah… Laat ik er nog maar eens eentje kijken dan, misschien dat het wel leuker wordt” en toen was ik ook hooked :D
  Ik loop nu echt helemaal bij en ben de boeken ondertussen ook aan het lezen, haha :p  30 augustus 2013

  Het pll virus en TVD is ook aan deze kant aanwezig…!!