Rondje Friesland | Liefs, Swaen
08 juni, 2014 | Geplaatst in SPORTS

Morgenochtend vroeg is het zo ver, het is weer tijd voor mijn jaarlijkse rondje Friesland op de tandem. Ja je leest het goed, een heel rondje Friesland. 240 kilometer. Op de tandem. Samen met 15 duizend anderen.

Ieder jaar op Pinkstermaandag zijn wij altijd vroeg op, mijn ouders, mijn zusje, mijn vriend, ik en dit jaar doet mijn zusjes vriend hem ook! WIj hebben thuis drie tandems, niet van die oude Gazelles met drie versnellingen maar een race-tandem, een mountainbike-tandem en een road-tandem. We hebben dit jaar startkaarten voor ongeveer half 7, niet eens zo super vroeg. We hebben geluk dat we vlak bij de start wonen, maar 6 kilometer, dus ik denk dat we iets voor 6 uur op de fiets zitten om richting de start van ons rondje Friesland te gaan.

Ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat, want 11 steden zijn er toch best veel. Nu ben ik erg blij dat Friesland niet meer steden krijgt, want ook al zijn Heerenveen en Drachten erg groot, ze krijgen geen stadsrecht. Anders zou het een 13 stedentocht worden van wel meer dan 300 kilometer. Nee bedankt, ik vind 11 genoeg. Ik ga morgen proberen via Twitter een aantal updates te doen, ook voor mijzelf wel leuk om te kijken hoelang ik er over heb gedaan.

Nu hopen op mooi weer, wish me luck!

Liefs, Swaen

link / link3 reacties op “Rondje Friesland”