Shop My Closet | Liefs, Swaen
08 maart, 2013 | Geplaatst in FASHION

Ik liep al een tijdje met het idee om kleding die ik toch nooit meer aan had te gaan verkopen. Ik had tijden geleden al foto’s gemaakt maar het was er nog nooit van gekomen om het op het web te zetten. Tot gisteren!

webshopVia Tictail heb ik een webwinkel aangemaakt, heel gemakkelijk en gratis. Op liefsswaen.tictail.com kun je shoppen en boven aan deze blog staat bij de blokken nu een nieuwe: shop. Klik er op en je wordt doorverwezen naar mijn webshop. Ik ga mijn kast nog verder door en dan komen er binnenkort meer artikelen online. Ik vind dit zo leuk!

webshop 2Verkoop jij zelf ook wel eens iets uit je kast? Of zou jij iets uit iemand zijn kast kopen?

 

Liefs, Swaen

 7 reacties op “Shop My Closet”  8 maart 2013

  Ja ik verkoop zeker wat uit mijn kast, leuk is dat he! XX  8 maart 2013

  Ooh wat leuk, tof dat je er ook echt een webshop van hebt gemaakt :D Ik ga even een kijkje nemen!  8 maart 2013

  Hartstikke leuk! :)  9 maart 2013

  Wat leuk, ik vind het in ieder geval altijd erg leuk omdat je heel andere items tegenkomt dan op marktplaats. Trouwens Le Spes zonnebrillen zijn rond de 50 a 60 euro, dus valt opzich mee voor een merkbril.  9 maart 2013

  leuk! Ik ben fan van tictail!  9 maart 2013

  Superleuk en slim!  11 maart 2013

  Leuk idee! Ik zet mijn kleding altijd op marktplaats, maar vind dit veel leuker! Bedankt voor de tip :)

  Liefs, Annabel