Spring Wishlist | Liefs, Swaen
25 april, 2015 | Geplaatst in FASHION

Ik heb hier inmiddels een paar maanden zomer achter de rug en in die tijd ben ik her heel vaak achter gekomen dat ik basics mis in mijn garderobe. Ik heb hier inmiddels een aantal dingen aangeschaft, waaronder basics, maar ook meer uitbundige dingen. In Australië is nu namelijk de sale druk aan de gang, heel veel zomeritems voor een leuk prijsje, maar een aantal dingen kon ik niet vinden.
gf

Oversized shirt – H&M – 4,99 – Biker jack – Goosecraft – 279,51 – Overslag rok – H&M – 14,99 – Instappers – TOMS – 49,95 – Denim shorts – H&M – 14,99 – Maxi jurk – VILA – 26,95 – Rugzak – TOMS – 119,95 – Korte singlet – H&M – 4,99

In het shoppingcentrum in het midden van Melbourne is een winkeltje met rekken vol met highwaisted shorts. Ik heb er een hele tijd rondgelopen en heel veel shorts geprobeerd maar geen een lijkt te passen. Te strak bij de benen en te ruim bij de taille of juist andersom. Ik heb alle maten geprobeerd maar ik ben uiteindelijk niet geslaagd. Online ging mijn jacht verder en bij H&M zag ik deze leuke shorts, het proberen waard.

Ook heb ik al zo lang een biker jacket op mijn lijstje staan. Hij is duur, maar dan heb je ook wat. Hier ga ik voor sparen! Verder zijn basics altijd fijn, een korte singlet vind ik nu leuk omdat ik dan mijn navelpiercing kan showen. Een maxi jurk is gewoon altijd heerlijk voor in de zomer, en die rok is een beetje chique maar ook weer casual.

En als laatste de producten van TOMS. Ik heb TOMS vorig jaar ontdekt toen ik twee paar schoenen bestelde. Ik loop er nog steeds met veel plezier op maar ze worden toch wat minder. Toen ik deze vrolijke schoentjes zag werd ik zelf ook ineens vrolijk, een leuk paar om mijn collectie mee aan te vullen. De rugzak is er eentje die de stichting Every Mother Counts steunt, bij aankoop van zo’n tas help je een moeder en een kind in een derde wereld land bij de geboorte. Bij aankoop van een paar schoenen help je kinderen overal ter wereld aan een nieuw paar schoenen. Dat is One for One.

Ik ben benieuwd wanneer ik een item van mijn lijst mag afstrepen. Maar ik denk dat het wel goed is voor mezelf om deze lijst echt als guideline te gebruiken. Ik heb namelijk best wat geshopt de laatste tijd! Wat vinden jullie van dit lijstje?

Liefs, Swaen

 

 3 reacties op “Spring Wishlist”  25 april 2015

  Wat een heerlijke stijl heb je! Ik doe het voorlopig nog met een nepleren bikerjack van New Look, slechts 40euro en looks like the real deal, mooie tussenoplossing totdat mijn spaargeld groeit ;)  25 april 2015

  Die schoenen zijn erg leuk zeg! Heerlijk vrolijk.. Ik zie het merk TOMS steeds vaker opduiken maar ze lijken me zo plat alleen.. Die maxi jurk is ook erg gaaf!

  Swaen

  april 26th, 2015

  Thanks! Ik dacht eerst ook dat ze heel plat zouden zijn, maar ze lopen heerlijk! Ik heb er twee paar van en ik kan er tijden op rondlopen, zijn net pantoffels :)