Dag 4 – show je wishlist | Liefs, Swaen
12 maart, 2014 | Geplaatst in CHALLENGE, FASHION

30 dayHet was alweer een tijdje geleden dat ik een onderwerp van de challenge deed, maar hier is er weer eentje! Dag 4 van de challenge ging over mijn wishlist. Nu is mijn wishlist niet alleen voor de zomer, er zitten best dingen tussen die voor het gehele jaar kunnen.Spring Wishlist

Zo staan een paar mooie Shabbies al tijden op mijn lijstje, net als een zwart leren jasje en een nieuwe portemonnee. Het liefst wil ik de Miss Moneypenny van Oh My Bag, al kost deze wel een aardig bedragje. Voor 119,- zou hij van mij kunnen zijn. Het probleem is dat dat ik dan geen geld meer heb om er in te doen. Op zoek gaan naar een replica misschien?

En een wishlist van mij zou niet compleet zijn zonder bloemetjes. Ik zag dit jurkje en vind hem echt super, zo lief maar ook weer stoer als je het met een spijkerjasje of gympen combineerd. Of juist romantisch met een paar mooie Toms. Ik heb er al eens eerder over geschreven en ik blijf ze gewoon zo leuk vinden. Dit zijn een paar nepperds, want Toms zijn ook niet super goedkoop.

De sieraden vind ik ook erg mooi, subtiele oorbellen, een opvallende ketting en een bijpassend horloge. Ik zou ze zo willen hebben.

Wat vinden jullie van mijn wishlist? Ben jij ook alweer begonnen met voorjaarsaankopen?

Liefs, Swaen5 reacties op “Dag 4 – show je wishlist”  15 maart 2014

  Wat een ontzettend leuke wishlist! Vooral dat jurkje en de schoenen!  19 maart 2014

  De ketting is leuk!  25 maart 2014

  Ik ben gek op Toms! Een nieuw paar staat bij mij ook op mijn wensenlijstje voor dit voorjaar :)  25 maart 2014

  Ik ben gek op Toms! Een nieuw paar staat bij mij ook op mijn wensenlijstje voor dit voorjaar :)  18 april 2014

  Wat een schattig jurkje zeg! Nu ik er zo over nadenk; ik heb nog helemaal geen voorjaarsaankopen gedaan.